
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Parmesan in Stücken
- 1 Zwiebel halbiert
- 30 g Olivenöl
- 1 rote Paprika (ca. 250 g), in Stücken
- 2 - 3 Möhren (ca. 200 g), in Stücken
- 250 g Hirse
- 150 g Weißwein
- 700 g Wasser
-
1 ½
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 1 TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 1 Dose Mais abgetropft (Abtropfgew. 285 g)
- 220 g Erbsen, TK aufgetaut
- 20 g Butter
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 609 kcal / 2546 kJ
- Protein
- 23 g
- Tuk
- 24 g
- Sacharidy
- 67 g
- Vláknina
- 11.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Quinoa-Risotto Provençale
30 min
Wildreis-Risotto mit Brokkoli
55 min
Hirseauflauf
1 h 10 min
Cremiger Gemüsereis
25 min
Hirsepuffer
1 h 10 min
Polenta mit Gemüse
1 h 30 min
Mediterranes Zartweizen-Risotto
30 min
Möhren-Kohlrabi-Risotto
25 min
Polenta-Pizza
1 h 10 min
Curry-Möhren-Risotto
50 min
Hirsotto mit Gemüse mexicana
40 min
Rote Linsen-Möhren-Sauce
45 min