Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Zwiebel, halbiert
- 40 g Butter
-
50
g Pancetta, in Würfeln (5 mm) oder in Streifen (1 cm)
nebo 50 g Speckwürfel - 500 g Zucchini, klein, in Scheiben (5 mm)
- 250 g Risottoreis
- 700 g Fleischbrühe, flüssig, heiß
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 1 EL Petersilie, gehackt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1764 kJ / 422 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 52 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 2.5 g
Alternativní recepty
Lachs-Fenchel-Risotto
25 Min
Kürbisrisotto
55min
Fenchel-Risotto
40 dk
Tomaten-Risotto
35 Min
Steinpilz-Risotto
40 dk
Risotto mit Zucchini
40 dk
Risotto mit Zucchini und Speck
35 Min
Risotto mit Varianten
40 dk
G´schwindes Kürbisrisotto
25 Min
Risotto mit Basilikum
40 dk
Erbsen-Risotto
50 Min
Spinat-Risotto mit Ziegenkäse
35 Min