
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masala Paste
- 1 Tbsp coriander seeds
- 1 Tbsp cumin seeds
- 30 g groundnut oil
- 60 g tomato purée
- 10 g fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)
- 10 g fresh coriander leaves
- 1 red chilli halved, deseeded
- 3 tsp garam masala
- 1 Tbsp paprika
- 2 Tbsp ground almonds
- 1 tsp fine sea salt
Fish and Rice
- 1800 g water plus extra boiling for cooking rice
- 2 hake fillets (approx. 180-200 g each)
- 200 g basmati rice
-
100
g cashew nuts
nebo unsalted peanuts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 938 kcal / 3929 kJ
- Protein
- 39 g
- Tuk
- 44 g
- Sacharidy
- 93 g
- Nasycený tuk
- 9 g
- Sodík
- 1073 mg
Alternativní recepty
Honey Parmesan Parsnips
50 min
Spiced Roast Beef with Sun-dried Tomato Potato Purée and Red Wine Sauce
14 godz. 30 min
Smoked Salmon, Avocado and King Prawn Salad
20 min
Fire and Ice Coleslaw
4 godz. 15 min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30 min
Asian Steamed Side of Salmon
1 godz. 45 min
Cuban-spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30 min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 min
Steamed Salmon Parcels
55 min
Steamed Cod with Vizcaina Sauce
50 min
Sumac and Tahini Houmous
10 min
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2 godz. 10 min