Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masala Paste
- 1 Tbsp coriander seeds
- 1 Tbsp cumin seeds
- 30 g groundnut oil
- 60 g tomato purée
- 10 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 10 g fresh coriander leaves
- 1 red chilli, halved, deseeded
- 3 tsp garam masala
- 1 Tbsp paprika
- 2 Tbsp ground almonds
- 1 tsp fine sea salt
Fish and Rice
- 1800 g water, plus extra boiling for cooking rice
- 2 hake fillets (approx. 180-200 g each)
- 200 g basmati rice
-
100
g cashew nuts
nebo unsalted peanuts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3929 kJ / 938 kcal
- Protein
- 39 g
- Sacharidy
- 93 g
- Tuk
- 44 g
- Nasycený tuk
- 9 g
- Sodík
- 1073 mg
Alternativní recepty
Blackened Salmon with Bean and Corn Salsa
20 min
Asian Steamed Side of Salmon
1h 45 min.
Prawn Curry with Basmati Rice
35 Min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 Min
Thai Salmon Parcels with Jasmine Rice
45 Min
Miso Cod with Broccoli Rice
25 Min
Smoked Mackerel and Tarragon Soufflés
40 Min
Jerk Chicken with Sweet Potato Mash and Vegetables
3 godz. 5 min
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1 Std. 20 Min
Haddock, Leek and Stilton Pies
1 Std. 30 Min
Chicken Shawarma with Moroccan Houmous and Chilli Sauce
2h 25min
Spiced Red Cabbage
1 Std. 10 Min