Zařízení & příslušenství
Masala Hake at 55°C
Příprava 15min.
Celkový 55min.
2 portions
Suroviny
Masala Paste
-
coriander seeds1 Tbsp
-
cumin seeds1 Tbsp
-
groundnut oil30 g
-
tomato purée60 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)10 g
-
fresh coriander leaves10 g
-
red chilli halved, deseeded1
-
garam masala3 tsp
-
paprika1 Tbsp
-
ground almonds2 Tbsp
-
fine sea salt1 tsp
Fish and Rice
-
water plus extra boiling for cooking rice1800 g
-
hake fillets (approx. 180-200 g each)2
-
basmati rice200 g
-
unsalted peanutscashew nuts100 g
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
1073 mg
Protein
39 g
Kalorie
3929 kJ /
938 kcal
Tuk
44 g
Nasycený tuk
9 g
Sacharidy
93 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Seafood Korma
40min.
Kedgeree
45min.
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30min.
Timatar Wali Macchi (Cod in Tomato Sauce)
1hod.
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30min.
Moroccan Lamb with Chopped Salad
13hod. 15min.
Salmon Fillets with Salsa Verde
30min.
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1hod. 20min.
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40min.
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1hod. 20min.
Simple Turkey Gravy
25min.
Smoked Mackerel Pâté
55min.