Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masala Paste
- 1 Tbsp coriander seeds
- 1 Tbsp cumin seeds
- 30 g groundnut oil
- 60 g tomato purée
- 10 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 10 g fresh coriander leaves
- 1 red chilli, halved, deseeded
- 3 tsp garam masala
- 1 Tbsp paprika
- 2 Tbsp ground almonds
- 1 tsp fine sea salt
Fish and Rice
- 1800 g water, plus extra boiling for cooking rice
- 2 hake fillets (approx. 180-200 g each)
- 200 g basmati rice
-
100
g cashew nuts
nebo unsalted peanuts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3929 kJ / 938 kcal
- Protein
- 39 g
- Sacharidy
- 93 g
- Tuk
- 44 g
- Nasycený tuk
- 9 g
- Sodík
- 1073 mg
Alternativní recepty
Timatar Wali Macchi (Cod in Tomato Sauce)
1 Std.
Lamb Tagine with Apricots and Honey
1 Std. 50 Min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30min
Prawn And Chicken Laksa
40min
Beef With Lemon Grass (Kuruma Iraichchi) And Coconut Roti
1h 40min
Miso Cod with Broccoli Rice
25 Min
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45min
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1 Std. 30 Min
Cuban-spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30min
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1 godz. 5 min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30min
Asian Chopped Salad
20 Min