Masala Hake at 55°C
TM6

Masala Hake at 55°C

4.0 (12 hodnocení)

Suroviny

Masala Paste

  • 1 Tbsp coriander seeds
  • 1 Tbsp cumin seeds
  • 30 g groundnut oil
  • 60 g tomato purée
  • 10 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
  • 10 g fresh coriander leaves
  • 1 red chilli, halved, deseeded
  • 3 tsp garam masala
  • 1 Tbsp paprika
  • 2 Tbsp ground almonds
  • 1 tsp fine sea salt

Fish and Rice

  • 1800 g water, plus extra boiling for cooking rice
  • 2 hake fillets (approx. 180-200 g each)
  • 200 g basmati rice
  • 100 g cashew nuts
    nebo unsalted peanuts

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
3929 kJ / 938 kcal
Protein
39 g
Sacharidy
93 g
Tuk
44 g
Nasycený tuk
9 g
Sodík
1073 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty