Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g Rispentomaten, fest
- 2 Knoblauchzehen, halbiert
-
4
Zweige Thymian, frisch, Blättchen abgezupft, etwas mehr zum Dekorieren
nebo 4 Zweige Salbei, frisch, Blättchen abgezupft - 150 g Pumpernickel, in Stücken
- 50 g schwarze Oliven, entkernt
- 20 g Olivenöl
- 150 g Feta, in Stücken
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 500 g Wasser
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 822 kJ / 196 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Warmer Gemüsesalat mit pochierten Eiern
1u.
Acarayés mit Garnelen, scharfer Mojo und Tomatenvinaigrette
13h 10min
Kräuterlasagne mit Tomatensalsa
1h 5min
Spargel-Hollandaise-Tarte
1 Std. 50 Min
Apfel-Birnen-Gewürz-Kompott
20min
Bärlauchroulade mit Paprikasalat
1u.
Orangen-Marillen-Kuchen im Glas
1h 5min
Flammkuchen mit Forelle
1u.
Salat mit Speck und Apfel
20min
Kichererbsensuppe mit Blattspinat
35min
Omelettrolle mit Blattspinat
35min
Vollkornreissalat mit Kurkumadressing
1h 5min