Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g Rispentomaten, fest
- 2 Knoblauchzehen, halbiert
-
4
Zweige Thymian, frisch, Blättchen abgezupft, etwas mehr zum Dekorieren
nebo 4 Zweige Salbei, frisch, Blättchen abgezupft - 150 g Pumpernickel, in Stücken
- 50 g schwarze Oliven, entkernt
- 20 g Olivenöl
- 150 g Feta, in Stücken
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 500 g Wasser
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 822 kJ / 196 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Brokkoli mit leichter Schnittlauchhollandaise und Ei
35min
Kohlrabi Kartoffel Ragout mit RUPP Camembert
35min
Karfiol mit grüner Mandelsauce
45 min
Salat Nicoise
40 Min
Erdbeercrumble mit Mandelsauce
50min
Bruschetta mit Tomate und Mozzarella
25 min
Bärlauchroulade mit Paprikasalat
1h
Erdäpfel-Sellerie-Gratin mit Paprikasauce
1h 30 min
Frittata verde - Grüne Gemüse Frittata
35min
Quinoa-Giersch-Gratin
1h
Himbeerpudding
35min
Kürbissuppe mit Paradeiser
30 min