
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g Fenchel in Stücken (siehe Tipp)
- 200 g Mangofruchtfleisch, reif in Stücken (siehe Tipp und Variation)
- 1 TL Senf
- ¾ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 15 g Olivenöl
- 400 g Hühnerbrustfilets, ohne Haut in Streifen (2 cm, siehe Tipp)
- ½ TL Maisstärke
-
2 ½ - 3
TL gelbe Currypaste
nebo 2 ½ - 3 TL rote Currypaste - 80 - 100 g Zwiebeln in Stücken
- 100 g Wasser
- 3 EL Kokosflocken
- 250 g Naturjoghurt
- Chilifäden zur Dekoration (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 372 kcal / 1554 kJ
- Protein
- 39 g
- Tuk
- 15 g
- Sacharidy
- 18 g
- Vláknina
- 8 g
- Nasycený tuk
- 7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cassoulet mit Lamm und Bohnen
2hod.
Spinatlinsen mit Schweinefilet
30min
Zucchinitürmchen mit orientalischer Lammfülle
1hod. 30min
Hendlbrust mit pikanter Zwetschkenfülle und Fisolen
50min
Rinderhüfte mit Sommergemüse und Hollandaise
2hod.
Huhn à la Toskana mit Polenta
1hod. 5min
Hendlroulade mit Kürbisgemüse
45min
Kürbis-Erdäpfel-Gulasch mit Würstel
50min
Hendlgulasch mit Pilzen
35min
Majoranfleisch mit Erdäpfel-Sellerie-Püree
1hod.
Rinderfilet à la Esterhazy
50min
Boef Stroganoff
50min