Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g Fenchel, in Stücken (siehe Tipp)
- 200 g Mangofruchtfleisch, reif, in Stücken (siehe Tipp und Variation)
- 1 TL Senf
- ¾ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 15 g Olivenöl
- 400 g Hühnerbrustfilets, ohne Haut, in Streifen (2 cm, siehe Tipp)
- ½ TL Maisstärke
-
2 ½ - 3
TL gelbe Currypaste
nebo 2 ½ - 3 TL rote Currypaste - 80 - 100 g Zwiebeln, in Stücken
- 100 g Wasser
- 3 EL Kokosflocken
- 250 g Naturjoghurt
- Chilifäden zur Dekoration (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1554 kJ / 372 kcal
- Protein
- 39 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 15 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Vláknina
- 8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salat Nicoise
40min
Lachsspieße auf Quinoa mit Kokossauce
45 Min
Coq au vin
3h
Salat mit Speck und Apfel
20 min.
Lauwarmer Fisolen-Rindfleisch-Salat
1 Std.
Kokoscurry mit Huhn
45 Min
Hendl-Spinat-Bowl mit Eiernudeln
45 Min
Kürbis-Erdäpfel-Gulasch mit Würstel
50 Min
Hendlcurry mit Pfirsich
55 min
Gemüsesuppe mit Henderl und Gerste
40min
Rindsragout mit Erdäpfel-Karotten-Püree
50 Min
Reisfleisch (mit Kalbfleisch)
1 Std. 25 Min