Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g Fenchel, in Stücken (siehe Tipp)
- 200 g Mangofruchtfleisch, reif, in Stücken (siehe Tipp und Variation)
- 1 TL Senf
- ¾ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 15 g Olivenöl
- 400 g Hühnerbrustfilets, ohne Haut, in Streifen (2 cm, siehe Tipp)
- ½ TL Maisstärke
-
2 ½ - 3
TL gelbe Currypaste
nebo 2 ½ - 3 TL rote Currypaste - 80 - 100 g Zwiebeln, in Stücken
- 100 g Wasser
- 3 EL Kokosflocken
- 250 g Naturjoghurt
- Chilifäden zur Dekoration (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1554 kJ / 372 kcal
- Protein
- 39 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 15 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Vláknina
- 8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polenta-Hendl-Eintopf
40min
Majoranfleisch mit Erdäpfel-Sellerie-Püree
1h
Lachsforelle im Rucolabiskuit mit Karottengemüse
55min
Hendlbrust mit pikanter Zwetschkenfülle und Fisolen
50min
Tafelspitz mit Wurzelsauce
2h
Hirschragout mit cremiger Polenta
2u. 20min
Gemüsesuppe mit Henderl und Gerste
40min
Kokoscurry mit Huhn
45min
Hendl-Spinat-Bowl mit Eiernudeln
45min
Garnelensalat mit Kiwi
15min
Spinatlinsen mit Schweinefilet
30min
Hendlcurry mit Pfirsich
55min