Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 12 langoustines
- du sel, à discrétion
- du poivre moulu, à discrétion
- 450 g d'eau
- 400 g de fèves fraîches, écossées (1,5 kg de fèves en cosses)
- 25 g d'huile d'olive, et 1 c. à soupe
- 150 g de jambon ibérique, type pata negra, en tranches
- 5 brins de thym frais
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1716 kJ / 408 kcal
- Protein
- 49 g
- Sacharidy
- 17 g
- Tuk
- 15 g
Alternativní recepty
Tellines en persillade
1 Std. 30 Min
Effiloché de lapin et fèves au thym
1h 15min
Ecrasé de pomme de terre à la truffe
30min
Velouté de cresson à la brousse
35min
Axoa d'agneau
55 Min
Lieu à la crème de petits pois
50 min
Tarama aux œufs de cabillaud
1h 15min
Epinards, fenouil et olives vapeur (Christophe Aribert)
20min
Papillotes de saint-pierre aux pois gourmands
35min
Velouté de sucrine et œuf cocotte aux épinards, chèvre et noix
50 min
Asperges, riz au parmesan et sabayon au citron
1 Std. 10 Min
Velouté poireaux-pommes de terre au saumon fumé
45min