
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 12 langoustines
- du sel, à discrétion
- du poivre moulu, à discrétion
- 450 g d'eau
- 400 g de fèves fraîches écossées (1,5 kg de fèves en cosses)
- 25 g d'huile d'olive et 1 c. à soupe
- 150 g de jambon ibérique type pata negra, en tranches
- 5 brins de thym frais
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 408 kcal / 1716 kJ
- Protein
- 49 g
- Tuk
- 15 g
- Sacharidy
- 17 g
Alternativní recepty
Pâtes façon risotto aux coquillages
50min
Bar et topinambours rôtis, purée de panais
1hod. 30min
Solette du bassin, moules et coques, fondue de poireau
1hod. 15min
Boulettes de cabillaud et butternut
1hod. 15min
Salade de rouget aux figues
50min
Fondue de lotte au curcuma
35min
Gaspacho tomate-fraise
2hod. 15min
Beignets d'huîtres au thym
35min
Mousseline de carotte à l'orange, purée de petits pois chèvre et coriandre
45min
Bricks de magret de canard aux abricots
55min
Velouté poireaux-pommes de terre au saumon fumé
45min
Soupe de butternut et chantilly au gingembre
50min