Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 12 langoustines
- du sel, à discrétion
- du poivre moulu, à discrétion
- 450 g d'eau
- 400 g de fèves fraîches, écossées (1,5 kg de fèves en cosses)
- 25 g d'huile d'olive, et 1 c. à soupe
- 150 g de jambon ibérique, type pata negra, en tranches
- 5 brins de thym frais
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1716 kJ / 408 kcal
- Protein
- 49 g
- Sacharidy
- 17 g
- Tuk
- 15 g
Alternativní recepty
Ecrasé de pomme de terre à la truffe
30 min
Soupe de poire au vin rouge
20 min
Riz gluant à la noix de coco et à la mangue
7ωρ.
Petits pois, oignons, lardons et œufs mollets
35 min
Foie gras au café et aux pruneaux
1h 35 min.
Petits encornets à l'ail, artichauts et lard
30 min
Tartare de daurade à la thaïe
1h 15min
Donburi aux tempura de crevettes et wakamé
1h
Amok (Papillote de poisson)
1 godz. 30 min
Filets de rouget sauce safranée
45 min
Risotto à l'encre de seiche
1h
Seiche à l'ail et à la coriandre
1h 15min