Langoustines aux fèves et pata negra

Langoustines aux fèves et pata negra

4.0 5 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 55min.
4 portions

Suroviny

  • 12 langoustines
  • du sel, à discrétion
  • du poivre moulu, à discrétion
  • 450 g d'eau
  • 400 g de fèves fraîches écossées (1,5 kg de fèves en cosses)
  • 25 g d'huile d'olive et 1 c. à soupe
  • 150 g de jambon ibérique type pata negra, en tranches
  • 5 brins de thym frais

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 49 g
Kalorie 1716 kJ / 408 kcal
Tuk 15 g
Sacharidy 17 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...