Kompatibilní verze
Cailles laquées au vinaigre balsamique, purée de courge
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g d'eau
- 4 belles cailles
- 8 échalotes bio, non pelées
- 3 c. à soupe d'huile d'olive
- 800 g de courge butternut ou une variété delicata, coupée en cubes de 3 cm de côté
- 3 feuilles de sauge fraîche
- 4 c. à soupe de vinaigre balsamique
- sel
- poivre moulu
- 20 g de beurre, coupé en dés
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1246 kJ / 298 kcal
- Protein
- 26 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 16 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Purée courgettes et veau au basilic
20min
Purée de potimarron, pruneaux et poulet
40 λεπτ.
Purée butternut-noisettes
50 Min
Courge spaghetti façon carbonara
1h 15min
Hachis parmentier courgette-pomme de terre et jambonneau
1h 5min
Parmentier de veau au potimarron
1h 10min
Purée de carottes
30 Min
Purée de butternut et roulé de veau
50 Min
Purée de patate douce au gingembre
30 Min
Purée carotte-pomme de terre
25 Min
Purée panais potiron
45min
Purée potiron-orange
30 Min