Cailles laquées au vinaigre balsamique, purée de courge

Cailles laquées au vinaigre balsamique, purée de courge

4.5 42 hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 1hod.
4 portions

Suroviny

  • 500 g d'eau
  • 4 belles cailles
  • 8 échalotes bio, non pelées
  • 3 c. à soupe d'huile d'olive
  • 800 g de courge butternut ou une variété delicata, coupée en cubes de 3 cm de côté
  • 3 feuilles de sauge fraîche
  • 4 c. à soupe de vinaigre balsamique
  • sel
  • poivre moulu
  • 20 g de beurre coupé en dés

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 26 g
Kalorie 1246 kJ / 298 kcal
Tuk 16 g
Sacharidy 10 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...