Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g Sojasauce
- 20 g Honig
- 10 g brauner Zucker
- 15 g Reisessig
- ½ TL Ingwer, frisch, gerieben
- ⅛ TL Chili, gemahlen
-
35
g Sake
nebo 35 g Wasser - 2 Pouletoberschenkel, mit Haut (ca. 180 g)
-
1
gestr. TL Ascorbinsäure
nebo 30 g Zitronensaft, frisch gepresst (von einer halben Zitrone) - 1 TL Maisstärke (z. B. Maizena)
- ½ - 1 EL Sesamsamen, geröstet
- 1 Frühlingszwiebel, schräg in Ringen
- ½ Chili, frisch, entkernt, schräg in Ringen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1291 kJ / 308.5 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 0.5 g
Alternativní recepty
Crevettencurry mit Topinambur
45 Min
Crevetten süss-sauer
1 Std. 15 Min
Rindfleisch Teriyaki mit Reis
2 Std.
Thai Burger
30min
Tex-Mex Tortillas mit Schweinefleisch
1h 20min
Gebratene Teigtaschen mit Schweinefleisch
1h 30min
Glasiertes Schweinefleisch mit Vermicelli
1h 20min
Risotto milanese
30min
Crevetten Sweet and Sour
40min
Pouletspiesse mit Erdnuss-Satay-Sauce
2 Std.
Stroganoff
45 Min
Grünes Poulet-Curry
55 Min