
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g Sojasauce
- 20 g Honig
- 10 g brauner Zucker
- 15 g Reisessig
- ½ TL Ingwer, frisch gerieben
- ⅛ TL Chili, gemahlen
-
35
g Sake
nebo 35 g Wasser - 2 Pouletoberschenkel, mit Haut (ca. 180 g)
-
1
gestr. TL Ascorbinsäure
nebo 30 g Zitronensaft, frisch gepresst (von einer halben Zitrone) - 1 TL Maisstärke (z. B. Maizena)
- ½ - 1 EL Sesamsamen, geröstet
- 1 Frühlingszwiebel schräg in Ringen
- ½ Chili, frisch entkernt, schräg in Ringen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 308.5 kcal / 1291 kJ
- Protein
- 24 g
- Tuk
- 15 g
- Sacharidy
- 15 g
- Vláknina
- 0.5 g
Alternativní recepty
Pennette mit Safran und Crevetten
30min
Grünes Poulet-Curry
55min
Crevetten Sweet and Sour
40min
Crevetten süss-sauer
1h 15min
Pad Thai mit Poulet
20min
Coq au vin
2h
Glasiertes Schweinefleisch mit Vermicelli
1h 20min
Rindfleisch Teriyaki mit Reis
2h
Tex-Mex Tortillas mit Schweinefleisch
1h 20min
Scharfes Ingwer-Poulet
45min
Rindshuftsteaks mit Schmorzwiebel-Stampf und Sherry-Sauce
50min
Crevettencurry
35min