Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g Sojasauce
- 20 g Honig
- 10 g brauner Zucker
- 15 g Reisessig
- ½ TL Ingwer, frisch, gerieben
- ⅛ TL Chili, gemahlen
-
35
g Sake
nebo 35 g Wasser - 2 Pouletoberschenkel, mit Haut (ca. 180 g)
-
1
gestr. TL Ascorbinsäure
nebo 30 g Zitronensaft, frisch gepresst (von einer halben Zitrone) - 1 TL Maisstärke (z. B. Maizena)
- ½ - 1 EL Sesamsamen, geröstet
- 1 Frühlingszwiebel, schräg in Ringen
- ½ Chili, frisch, entkernt, schräg in Ringen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1291 kJ / 308.5 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 0.5 g
Alternativní recepty
Poulet mit Sesamsauce und Reis
40 min
Stroganoff
45 min
Coq au vin
2h
Glasiertes Schweinefleisch mit Vermicelli
1h 20 min
Crevettencurry
35 min
Crevetten Sweet and Sour
40 min
Scharfes Ingwer-Poulet
45 min
Pad Thai mit Poulet
20min
Kalbsrahmgulasch mit Steinpilzen
1h 30min
Pouletspiesse mit Erdnuss-Satay-Sauce
2h
Rindfleisch in Pilz-Rahm-Sauce
1h
Filetsteaks mit Pfeffersauce und Knusper-Kartoffel-Püree
1h