
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 - 900 g Rindsroastbeef (1 Stück, min. 3 cm dick)
- 1 - 2 TL Salz nach Geschmack
- 1 - 2 TL schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen nach Geschmack
- Olivenöl zum Bestreichen
Mojo Verde
- 6 Knoblauchzehen
- 1 Bund Koriander, frisch Blättchen und Stängel, in Stücken (3 cm)
- 1 Bund Petersilie, frisch Blättchen und Stängel, in Stücken (3 cm)
- 1 EL Oregano, getrocknet
- 90 g Olivenöl
- 30 g Rotweinessig
- 150 - 200 g grüne Peperoni in groben Stücken, nach Geschmack
- ½ TL Chiliflocken (volitelně)
- 1 TL Thymian, getrocknet
- 1 TL Salz
- 1 TL schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
Roastbeef und Frühkartoffeln
- 500 g Wasser
- 800 g Frühkartoffeln
- ½ TL Salz
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 689 kcal / 2886 kJ
- Protein
- 49 g
- Tuk
- 35 g
- Sacharidy
- 36 g
- Vláknina
- 6 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Sodík
- 2695 mg
Alternativní recepty
Chili-Limetten-Poulet mit Blumenkohlreis
1hod. 10min
Poulet in Peperonisauce mit Zucchetti-Feta-Couscous
55min
Beef Wellington mit Rotwein-Jus und Champignon-Duxelle
2hod. 30min
Menü: Topinambursuppe, Beef Wellington mit Ofengemüse, Lebkuchentrifle
3hod.
Penne alla Puttanesca
35min
Gefrorener Erdbeer-Daiquiri
10min
Linguine mit Lachs-Wodka-Rahm
20min
Pouletschenkel en escabeche aus dem Ofen
1hod.
Papet vaudois (Waadtländer Laucheintopf)
55min
Ente in Biersauce
1hod.
Schoggi-Caramel-Mousse
4hod. 30min
Spaghetti mit Knoblauch, Olivenöl und Chili
30min