Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 - 900 g Rindsroastbeef (1 Stück, min. 3 cm dick)
- 1 - 2 TL Salz, nach Geschmack
- 1 - 2 TL schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen, nach Geschmack
- Olivenöl zum Bestreichen
Mojo Verde
- 6 Knoblauchzehen
- 1 Bund Koriander, frisch, Blättchen und Stängel, in Stücken (3 cm)
- 1 Bund Petersilie, frisch, Blättchen und Stängel, in Stücken (3 cm)
- 1 EL Oregano, getrocknet
- 90 g Olivenöl
- 30 g Rotweinessig
- 150 - 200 g grüne Peperoni, in groben Stücken, nach Geschmack
- ½ TL Chiliflocken (volitelně)
- 1 TL Thymian, getrocknet
- 1 TL Salz
- 1 TL schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
Roastbeef und Frühkartoffeln
- 500 g Wasser
- 800 g Frühkartoffeln
- ½ TL Salz
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2886 kJ / 689 kcal
- Protein
- 49 g
- Sacharidy
- 36 g
- Tuk
- 35 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Vláknina
- 6 g
- Sodík
- 2695 mg
Alternativní recepty
Poulet-Stroganoff
50 min
Pasta mit Poulet, Champignons und grünen Bohnen
40 min
Conchiglie an frischer Tomatensauce mit Ziegenkäse
45 min
Spaghetti alla carbonara
30 min
Risotto milanese
30 min
Pilaw-Reis
40 min
Guacamole
5 Min
Rindshuftsteaks mit Schmorzwiebel-Stampf und Sherry-Sauce
50 min
Grüne Pfeffersauce
20 Min
Kartoffelstock nature
55min
Trenette mit Pesto
45 min
Frittata aus dem Egg poacher
35min