Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 - 900 g Rindsroastbeef (1 Stück, min. 3 cm dick)
- 1 - 2 TL Salz, nach Geschmack
- 1 - 2 TL schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen, nach Geschmack
- Olivenöl zum Bestreichen
Mojo Verde
- 6 Knoblauchzehen
- 1 Bund Koriander, frisch, Blättchen und Stängel, in Stücken (3 cm)
- 1 Bund Petersilie, frisch, Blättchen und Stängel, in Stücken (3 cm)
- 1 EL Oregano, getrocknet
- 90 g Olivenöl
- 30 g Rotweinessig
- 150 - 200 g grüne Peperoni, in groben Stücken, nach Geschmack
- ½ TL Chiliflocken (volitelně)
- 1 TL Thymian, getrocknet
- 1 TL Salz
- 1 TL schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
Roastbeef und Frühkartoffeln
- 500 g Wasser
- 800 g Frühkartoffeln
- ½ TL Salz
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2886 kJ / 689 kcal
- Protein
- 49 g
- Sacharidy
- 36 g
- Tuk
- 35 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Vláknina
- 6 g
- Sodík
- 2695 mg
Alternativní recepty
Trenette mit Pesto
45 Min
Himbeer- und Limettensorbet
10min
Geschmortes Kalbsragout
2h 10 min
Spaghetti alla carbonara
30 min
Schweinsnierstück mit Katoffelstock
1 Std. 30 Min
Gemüsesalat im Glas
20 min
Schweinshalssteak mit Knoblauch-Tomaten-Butter
1 Std.
Forellen mit Gemüsereis
45 Min
Chili-Limetten-Poulet mit Blumenkohlreis
1 Std. 10 Min
Panang-Curry
45 Min
Poulet mit Sesamsauce und Reis
40 Min
Poulet-Stroganoff
50min