
Zařízení & příslušenství
Tortilly s fazolovou pomazánkou
Příprava 45min
Celkový 1hod. 45min
6 porcí
Suroviny
Tortilly
-
hladké mouky300 gramů
-
oleje plus extra na potření válu15 gramů
-
soli1 špetka
-
vody200 gramů
Fazolová pomazánka
-
cibule50 gramů
-
stroužky česneku2
-
fazolí kidney bean, konzervovaných slitých200 gramů
-
japonské sójové omáčky typu tamari2 polévkové lžíce
-
sójové omáčky1 polévková lžíce
-
medové hořčice1 polévková lžíce
-
nakládaných okurek (cca 1 okurka)30 gramů
-
mrkve (cca 1 mrkev), na kousky (2 cm)60 gramů
-
tahini1 čajová lžička
-
umeocta½ čajové lžičky
-
majoránky, sušené (nebo oregana, kari, kajenského pepře)1 čajová lžička
Plnění tortill
-
vody500 gramů
-
červené cibule na tenká půlkolečka80 gramů
-
rýže uvařené12 polévkových lžic
-
rajčat na tenké plátky250 gramů
-
ledového salátu na nudličky250 gramů
-
vegan majonézy (sojanéza), dle chuti200 gramů
Nutriční hodnoty na 1 porce
Kalorie
456 kcal /
1916 kJ
Protein
13 g
Tuk
14 g
Sacharidy
62 g
Vláknina
7 g
Nasycený tuk
1 g
Sodík
380 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Příběhy chutí I.
21 recept
Česká republika
Česká republika