Zařízení & příslušenství
Tortilly s fazolovou pomazánkou
Příprava 45min.
Celkový 1hod. 45min.
6 porcí
Suroviny
Tortilly
-
300 gramů hladká mouka
-
15 gramů oleje plus extra na potření válu
-
1 špetka soli
-
200 gramů vody
Fazolová pomazánka
-
50 gramů cibule
-
2 stroužky česneku
-
200 gramů fazolí, suchých, předem uvařených200 gramů fazolí kidney bean, konzervovaných slitých
-
2 polévkové lžíce japonské sójové omáčky typu tamari
-
1 polévková lžíce sójové omáčky
-
1 polévková lžíce medové hořčice
-
30 gramů nakládaných okurek (cca 1 okurka)
-
60 gramů mrkve (cca 1 mrkev), na kousky (2 cm)
-
1 čajová lžička tahini
-
½ čajové lžičky bílého balsamico octa½ čajové lžičky umeocta
-
1 čajová lžička majoránky, sušené (nebo oregana, kari, kajenského pepře)
Plnění tortill
-
500 gramů vody
-
80 gramů červené cibule na tenká půlkolečka
-
12 polévkových lžic rýže uvařené
-
250 gramů rajčat na tenké plátky
-
250 gramů ledového salátu na nudličky
-
200 gramů vegan majonézy (sojanéza), dle chuti
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porce
Sodík
380 mg
Protein
13 g
Kalorie
1916 kJ /
456 kcal
Tuk
14 g
Vláknina
7 g
Nasycený tuk
1 g
Sacharidy
62 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Příběhy chutí I.
21 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Hummus s medvědím česnekem
15min.
Chléb Pita
1hod. 30min.
Hummus
5min.
Mrkvové pesto
30min.
Špaldová kaše s mrkví a zázvorem
15min.
Ječná mouka
5min.
Placičky ze zelené čočky
1hod. 15min.
Veganský parmazán
15min.
Omáčka puttanesca
45min.
Fazolovo-quinoové karbanátky s guacamole
1hod.
Thajské rybí karbanátky
1hod. 10min.
Plněné cukety s rajčatovou rýží
1hod. 40min.