Zařízení & příslušenství
Grilované kuře naplocho v pikantní marinádě s bramborami a koriandrovým dipem
Příprava 45min.
Celkový 4hod. 30min.
6 porcí
Suroviny
Pikantní omáčka
-
600 gramů červené papriky na kousky
-
120 gramů cibule napůl
-
3 stroužky česneku
-
40 gramů olivového oleje
-
2 - 3 chilli, sušeného
-
10 gramů čerstvého rozmarýnu pouze lístky
-
1 čajová lžička kari
-
10 gramů čerstvě vymačkané citrónové šťávy
-
40 gramů medu
-
1 čajová lžička soli
-
2 - 3 špetky mletého černého pepře
-
1 kuře (přibližně 1200–1500 g)
Brambory
-
500 gramů brambor malých, neloupaných, očištěných
-
10 gramů čerstvého kopru nahrubo nasekaného
-
30 gramů másla na kousky
-
2 - 3 špetky soli
Koriandrový dip
-
10 gramů čerstvého koriandru
-
1 stroužek česneku
-
50 gramů majonézy
-
50 gramů řeckého jogurtu
-
20 gramů čerstvě vymačkané citrónové šťávy
-
2 - 3 špetky soli
-
2 - 3 špetky mletého černého pepře
Grilování a servírování
-
čerstvý koriandr pro servírování
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
796.8 mg
Protein
46 g
Kalorie
3003.3 kJ /
717.8 kcal
Tuk
45.4 g
Vláknina
4.4 g
Nasycený tuk
13.3 g
Sacharidy
30.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Maso na grilu
5 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Pomalu vařená kuřecí polévka pho
5hod. 20min.
Kuřecí casserole se spiralizovanými batáty
1hod. 10min.
Žebírka s kávovou omáčkou
40min.
Buddha bowl s kuřecím masem
1hod.
Trhané vepřové maso
4hod. 5min.
Pomalu vařené kuřecí mexické stew (Pollo estofado con verduras)
3hod. 20min.
Green Sensation (Zelená senzace)
15min.
Kuřecí se zeleninou, rýží, medovou teriyaki omáčkou a brokolicí v páře
45min.
Coq au vin (kuře na červeném víně)
2hod.
Kuřecí stehna v teriyaki marinádě
2hod. 5min.
Rychlá polévka Pho
1hod. 20min.
Vepřové maso po čínsku se zeleninou a rýžovými nudlemi
1hod. 20min.