
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 gramů sušené cizrny
- voda na namočení
- 1000 gramů vývaru
- Nutriční hodnoty
- na 100 gramů
- Kalorie
- 382 kcal / 1598.3 kJ
- Protein
- 20.5 g
- Tuk
- 6 g
- Sacharidy
- 63.8 g
- Vláknina
- 12.2 g
- Nasycený tuk
- 0.6 g
- Sodík
- 87.2 mg
Alternativní recepty
Vařené jáhly
45min
Pomalu vařené fazole haricot
14h 40min
Restovaná cuketa (200 gramů)
20min
Jáhlovo-maková kaše
20min
Pšeničná mouka
Pas d’évaluation
Jáhlová kaše s domácím arašídovým máslem
20min
Veganský sýr na těstoviny – alternativa parmazánu
10min
Pohanková kaše s mákem a švestkami
15min
Risoni salát s kadeřávkovým pestem
Pas d’évaluation
Quinoová kaše s kokosem a praženými mandlemi
30min
Kroupy s omáčkou z ricotty, květáku a mandlí
40min
Kroupy se žampióny
55min