
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 75 g de aceite de oliva
- 3 - 4 dientes de ajo
- 4 rebanadas de pan en trozos
- 1 cucharadita de comino molido
- 1 cucharadita de hierbas frescas variadas
- 1 ½ cucharaditas de pimentón dulce
- 1 cucharadita de sal
- 400 g de agua
- 1000 g de espinacas congeladas (previamente descongeladas y escurridas, peso escurrido 600 g)
- 400 g de garbanzos cocidos (en conserva) lavados y escurridos
- 2 huevos duros (para decorar)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 443 kcal / 1853 kJ
- Protein
- 21.83 g
- Tuk
- 26.05 g
- Sacharidy
- 30.39 g
- Vláknina
- 17.58 g
Alternativní recepty
Potaje de judías con borrajas
30min
Asadillo de judías verdes
40min
Alcachofas con habitas al azafrán
50min
Espinacas con garbanzos y bacalao
40min
Potaje de garbanzos con bacalao y acelgas
45min
Mero en amarillo
45min
Espárragos en "ajo pollo" para dos
40min
Arroz con higaditos de pollo
1hod. 20min
Salmorejo
10min
Pisto
45min
Patatas guisadas con calamares
40min
Alubias con bacalao
30min