Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 75 g de aceite de oliva
- 3 - 4 dientes de ajo
- 4 rebanadas de pan en trozos
- 1 cucharadita de comino molido
- 1 cucharadita de hierbas frescas variadas
- 1 ½ cucharaditas de pimentón dulce
- 1 cucharadita de sal
- 400 g de agua
- 1000 g de espinacas congeladas (previamente descongeladas y escurridas, peso escurrido 600 g)
- 400 g de garbanzos cocidos (en conserva), lavados y escurridos
- 2 huevos duros (para decorar)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1853 kJ / 443 kcal
- Protein
- 21.83 g
- Sacharidy
- 30.39 g
- Tuk
- 26.05 g
- Vláknina
- 17.58 g
Alternativní recepty
Potaje de garbanzos con bacalao y acelgas
45 min
Alubias con bacalao
30 min
Patatas guisadas con calamares
40 min
Pisto para dos
20 min
Espinacas con garbanzos y bacalao
40 min
Pisto
45 min
Potaje de judías con borrajas
30 min
Judías blancas a la hortelana
45 min
Judías blancas con espinacas al azafrán
25min
Tortillitas de bacalao (Pataniscas)
50min
Mero en amarillo
45 min
Arroz con higaditos de pollo
1 Std. 20 Min