Tilápie s červeným kari

Tilápie s červeným kari

4.1 10 hodnocení
Příprava 20min
Celkový 40min
4 porce

Suroviny

  • olivového oleje plus 1 čajová lžička na pokapání ryby, plus na vymazání
    20 gramů
  • mletého černého pepře podle chuti
    1 špetka
  • cibule napůl
    60 gramů
  • stroužky česneku
    4
  • čerstvého zázvoru
    10 gramů
  • olivového oleje
    20 gramů
  • batát na kostky (cca 1,5 cm)
    450 gramů
  • červené papriky na kostky (cca 1,5 cm)
    200 gramů
  • červené kari pasty
    2 polévkové lžíce
  • filetů z tilápie
    400 gramů
    400 gramů filetů z bílé ryby, bez kůže
  • limetkové šťávy
    1 čajová lžička
  • soli podle chuti
    1 čajové lžičky
  • mletého černého pepře
    1 špetka
  • čerstvého koriandru nasekaného, jen lístky
    1 polévkové lžíce
  • sušeného koriandru drceného
    1 špetka
  • konzervované bílé cizrny scezené (1 plechovka)
    260 gramů
  • kokosového mléka (1 plechovka)
    400 gramů

Nutriční hodnoty na 1 porci

Kalorie 629 kcal / 2640 kJ
Protein 29 g
Tuk 39 g
Sacharidy 45 g
Vláknina 10 g
Nasycený tuk 24 g
Sodík 1050 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...