Tilápie s červeným kari
TM6 TM5

Tilápie s červeným kari

4.1 ( 10 hodnocení )

Suroviny

  • 20 gramů olivového oleje plus 1 čajová lžička na pokapání ryby, plus na vymazání
  • 1 špetka mletého černého pepře podle chuti
  • 60 gramů cibule napůl
  • 4 stroužky česneku
  • 10 gramů čerstvého zázvoru
  • 20 gramů olivového oleje
  • 450 gramů batát na kostky (cca 1,5 cm)
  • 200 gramů červené papriky na kostky (cca 1,5 cm)
  • 2 polévkové lžíce červené kari pasty
  • 400 gramů filetů z tilápie
    nebo 400 gramů filetů z bílé ryby, bez kůže
  • 1 čajová lžička limetkové šťávy
  • 1 čajové lžičky soli podle chuti
  • 1 špetka mletého černého pepře
  • 1 polévkové lžíce čerstvého koriandru nasekaného, jen lístky
  • 1 špetka sušeného koriandru drceného
  • 260 gramů konzervované bílé cizrny scezené (1 plechovka)
  • 400 gramů kokosového mléka (1 plechovka)

Nutriční hodnoty
na 1 porci
Kalorie
629 kcal / 2640 kJ
Protein
29 g
Tuk
39 g
Sacharidy
45 g
Vláknina
10 g
Nasycený tuk
24 g
Sodík
1050 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty