Zařízení & příslušenství
Tilápie s červeným kari
Příprava 20min.
Celkový 40min.
4 porce
Suroviny
-
20 gramů olivového oleje plus 1 čajová lžička na pokapání ryby, plus na vymazání
-
1 špetka mletého černého pepře podle chuti
-
60 gramů cibule napůl
-
4 stroužky česneku
-
10 gramů čerstvého zázvoru
-
20 gramů olivového oleje
-
450 gramů batát na kostky (cca 1,5 cm)
-
200 gramů červené papriky na kostky (cca 1,5 cm)
-
2 polévkové lžíce červené kari pasty
-
400 gramů filetů z bílé ryby, bez kůže400 gramů filetů z tilápie
-
1 čajová lžička limetkové šťávy
-
1 čajové lžičky soli podle chuti
-
1 špetka mletého černého pepře
-
1 polévkové lžíce čerstvého koriandru nasekaného, jen lístky
-
1 špetka sušeného koriandru drceného
-
260 gramů konzervované bílé cizrny scezené (1 plechovka)
-
400 gramů kokosového mléka (1 plechovka)
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
1050 mg
Protein
29 g
Kalorie
2640 kJ /
629 kcal
Tuk
39 g
Vláknina
10 g
Nasycený tuk
24 g
Sacharidy
45 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Luštěniny
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Quinoa s citrónem a feta sýrem
30 Min
Tandoori marináda
10 Min
Červené rybí kari
30 Min
Kešu ořechy a zelenina s omáčkou z arašídového másla a rýží
45 Min
Cajunské krevety na salátovém lůžku s ananasovou salsou
25 Min
Sous-vide chřest s pošírovanými vejci
1 Std. 20 Min
Květákové kari s limetkou a fazolemi
50 Min
Losos s pomerančem a brokolicovým kuskusem
30 Min
Grilovaná limetková kuřecí prsa s květákovou rýží
1 Std. 10 Min
Treska s bramborovo-dýňovou krustou a vinnou omáčkou
1 Std.
Paprika a pórek s balzamikem
30 Min
Kuřecí stehenní řízky v satay omáčce
35 Min