Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 gramů olivového oleje, plus 1 čajová lžička na pokapání ryby, plus na vymazání
- 1 špetka mletého černého pepře, podle chuti
- 60 gramů cibule, napůl
- 4 stroužky česneku
- 10 gramů čerstvého zázvoru
- 20 gramů olivového oleje
- 450 gramů batát, na kostky (cca 1,5 cm)
- 200 gramů červené papriky na kostky (cca 1,5 cm)
- 2 polévkové lžíce červené kari pasty
-
400
gramů filetů z tilápie
nebo 400 gramů filetů z bílé ryby, bez kůže - 1 čajová lžička limetkové šťávy
- 1 čajové lžičky soli, podle chuti
- 1 špetka mletého černého pepře
- 1 polévkové lžíce čerstvého koriandru, nasekaného, jen lístky
- 1 špetka sušeného koriandru, drceného
- 260 gramů konzervované bílé cizrny, scezené (1 plechovka)
- 400 gramů kokosového mléka (1 plechovka)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 2640 kJ / 629 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 45 g
- Tuk
- 39 g
- Nasycený tuk
- 24 g
- Vláknina
- 10 g
- Sodík
- 1050 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mexický quinoa salát
30 min
Panellets
11h 20min
Papriky plněné quinoou s bylinkami
30 min
Jambalaya
1 godz.
Pak choi s houbami
15 Min
Losos s mangovou omáčkou, fazolovými lusky a mrkví
1 godz.
Zeleninové kari s rýží
1 godz.
Krémová polenta s pórkem
1 Std. 5 Min
Vegetariánský rýžový salát
40 min
Jambalaya z quinoy
35 min
Fazole po bretaňsku
35 min
Fazolový salát s quinoou a sýrem
35 min