Zařízení & příslušenství
Tilápie s červeným kari
Příprava 20min.
Celkový 40min.
4 porce
Suroviny
-
20 gramů olivového oleje plus 1 čajová lžička na pokapání ryby, plus na vymazání
-
1 špetka mletého černého pepře podle chuti
-
60 gramů cibule napůl
-
4 stroužky česneku
-
10 gramů čerstvého zázvoru
-
20 gramů olivového oleje
-
450 gramů batát na kostky (cca 1,5 cm)
-
200 gramů červené papriky na kostky (cca 1,5 cm)
-
2 polévkové lžíce červené kari pasty
-
400 gramů filetů z bílé ryby, bez kůže400 gramů filetů z tilápie
-
1 čajová lžička limetkové šťávy
-
1 čajové lžičky soli podle chuti
-
1 špetka mletého černého pepře
-
1 polévkové lžíce čerstvého koriandru nasekaného, jen lístky
-
1 špetka sušeného koriandru drceného
-
260 gramů konzervované bílé cizrny scezené (1 plechovka)
-
400 gramů kokosového mléka (1 plechovka)
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
1050 mg
Protein
29 g
Kalorie
2640 kJ /
629 kcal
Tuk
39 g
Vláknina
10 g
Nasycený tuk
24 g
Sacharidy
45 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Luštěniny
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Červené rybí kari
30 min
Pad thai
45 min
Srnčí hřbet s brusinkami, houbovými knedlíky a dýní
Brak ocen
Chilli con carne s bílými fazolemi
55 min
Lilkové kari s kokosovým mlékem a arašídovým máslem
30 min
Lasagne v páře s lilkem a ricottou
1 godz. 25 min
Filet z pangase s křenovo-hořčičnou krustou
1 godz. 5 min
Hovězí kofty s fetou
1 godz. 20 min
Lilkové ragú s cizrnou
45 min
Pikantní hovězí s citrónovou fetou
30 min
Caldeirada – portugalská rybí polévka
45 min
Chilli con carne
1 godz.