
Zařízení & příslušenství
Tilápie s červeným kari
Příprava 20min
Celkový 40min
4 porce
Suroviny
-
olivového oleje plus 1 čajová lžička na pokapání ryby, plus na vymazání20 gramů
-
mletého černého pepře podle chuti1 špetka
-
cibule napůl60 gramů
-
stroužky česneku4
-
čerstvého zázvoru10 gramů
-
olivového oleje20 gramů
-
batát na kostky (cca 1,5 cm)450 gramů
-
červené papriky na kostky (cca 1,5 cm)200 gramů
-
červené kari pasty2 polévkové lžíce
-
filetů z tilápie400 gramů
-
limetkové šťávy1 čajová lžička
-
soli podle chuti1 čajové lžičky
-
mletého černého pepře1 špetka
-
čerstvého koriandru nasekaného, jen lístky1 polévkové lžíce
-
sušeného koriandru drceného1 špetka
-
konzervované bílé cizrny scezené (1 plechovka)260 gramů
-
kokosového mléka (1 plechovka)400 gramů
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
629 kcal /
2640 kJ
Protein
29 g
Tuk
39 g
Sacharidy
45 g
Vláknina
10 g
Nasycený tuk
24 g
Sodík
1050 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Luštěniny
10 recept
Česká republika
Česká republika