Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 gramů bílé quinoy
- 700 gramů vody
- ¼ červené papriky, bez semínek, na kousky
- 3 - 4 cherry rajčata, napůl
- 1 mango, zralé, dužina, na kostky (1x1 cm)
- 2 snítky čerstvé máty, pouze lístky
- 4 snítky čerstvého koriandru, pouze lístky
- ¼ čajové lžičky mletého kmínu
- 1 - 2 špetky mořské soli, podle chuti
- 1 - 2 špetky mletého černého pepře, podle chuti
- 1 - 2 polévkové lžíce citrónové šťávy (1 citrón), podle chuti
- 2 čajové lžičky extra panenského olivového oleje
- 200 gramů bílé cizrny, konzervované, propláchnuté a scezené
- 40 gramů goji, předem namočené na 5–10 minut ve vodě, aby změkla, okapané
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1859 kJ / 443 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 66 g
- Tuk
- 10.5 g
- Vláknina
- 10.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vařené jáhly
45min
Čočkový salát s rajčaty a fetou
50min
Polenta s čedarem
15min
Quinoa s citrónem a feta sýrem
30 min
Quinoa tabouleh
12 godz. 40 min
Mrkvovo-fenyklové zelí s naklíčenou pohankou
Keine Bewertungen
Crêpes gazpacho (rajčatové palačinky)
1h
Polévka miso a mořské plody s rýží a rýžovým vínem
Keine Bewertungen
Quinoa salát se zeleninou a bylinkami
35min
Hummus s medvědím česnekem
15min
Rybí frikadely s crème fraîche dipem s medvědím česnekem
30 min
Quinoa s granátovým jablkem a dýní
1h