Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 gramů quinoy
- 20 gramů sýru parmazánu
- 50 gramů šalotky
- 1 stroužek česneku
- 20 gramů extra panenského olivového oleje
- 750 gramů zeleninového vývaru
- 150 gramů malých krevet, loupaných
- 250 gramů zeleného chřestu
- 1 polévková lžíce másla
- 2 polévkové lžíce bazalkového pesta
- 1 špetka soli
- 1 špetka pepře, černého, čerstvě umletého
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1401 kJ / 334 kcal
- Protein
- 16.24 g
- Sacharidy
- 38.2 g
- Tuk
- 10.2 g
- Vláknina
- 7.42 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Houbové quinotto
30 Min
Spaghettini s omáčkou ze slávek a srdcovek
1h 5 min.
Hrášková polévka s kalamáry a restovanými cherry rajčaty
50 Min
Sýrový dort s bylinkami
2h 20min
Papriková omeleta s kukuřično-rajčatovou salsou
40 Min
Chřest s ředkvičkami a vaječným vinaigrette
40 Min
Středomořský zeleninový pekáč
50 Min
Batátové lívance s chilli salsou
40 Min
Bezlepkový chléb života
1h 10min
Bílý chřest s jogurtovým přelivem à la holandská omáčka
1 Std.
Clafoutis s třešněmi s mandlovým mlékem (bez laktózy)
3 Std. 20 Min
Čínské vermicelli s krevetami a česnekovou omáčkou
1h 15min