Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 gramů quinoy
- 20 gramů sýru parmazánu
- 50 gramů šalotky
- 1 stroužek česneku
- 20 gramů extra panenského olivového oleje
- 750 gramů zeleninového vývaru
- 150 gramů malých krevet, loupaných
- 250 gramů zeleného chřestu
- 1 polévková lžíce másla
- 2 polévkové lžíce bazalkového pesta
- 1 špetka soli
- 1 špetka pepře, černého, čerstvě umletého
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1401 kJ / 334 kcal
- Protein
- 16.24 g
- Sacharidy
- 38.2 g
- Tuk
- 10.2 g
- Vláknina
- 7.42 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rizoto s parmazánem
30 Min
Ryba po řecku
35 Min
Špaldová galette s červenou řepou
2 Std.
Tabouleh s boby
50 Min
Pâté z hub
1 godz. 25 min
Galette Auvergnate (s modrým sýrem, ořechy a zakysanou smetanou)
2h 30min
Salát z divoké rýže s tuňákem
50 Min
Salát panzanella s dresinkem z jahod, rajčat a citrónové šťávy
35 Min
Zauzená ryba, bramborová pěna, loupákové máslo
1h 10min
Stew z fazolí černé oko s olihní
Keine Bewertungen
Houbové quinotto
30 Min
Cuketové rizoto s krevetami
1u. 15min