Fegato alla veneziana

Fegato alla veneziana

4.3 173 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 35min.
4 porzioni

Suroviny

  • 400 g di cipolla bianca a pezzi
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 20 g di burro
  • 500 g di fegato di vitello a pezzi (3-4 cm)
  • 10 g di aceto di vino bianco
    10 g di succo di limone
  • 1 cucchiaino di sale

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 678.2 mg
Protein 25.9 g
Kalorie 1268.6 kJ / 303 kcal
Tuk 17.7 g
Vláknina 1 g
Nasycený tuk 5.5 g
Sacharidy 9.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...