Fegato alla veneziana

Fegato alla veneziana

4.4 153 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 35min
4 porzioni

Suroviny

  • di cipolla bianca a pezzi
    400 g
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di burro
    20 g
  • di fegato di vitello a pezzi (3-4 cm)
    500 g
  • di aceto di vino bianco
    10 g
    10 g di succo di limone
  • di sale
    1 cucchiaino

Nutriční hodnoty na 1 porzione

Kalorie 303 kcal / 1268.6 kJ
Protein 25.9 g
Tuk 17.7 g
Sacharidy 9.3 g
Vláknina 1 g
Nasycený tuk 5.5 g
Sodík 678.2 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...