Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g di cipolla bianca a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di burro
- 500 g di fegato di vitello a pezzi (3-4 cm)
-
10
g di aceto di vino bianco
nebo 10 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato - 1 cucchiaino di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1268.6 kJ / 303 kcal
- Protein
- 25.9 g
- Sacharidy
- 9.3 g
- Tuk
- 17.7 g
- Nasycený tuk
- 5.5 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 678.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Trippa alla fiorentina
1 godz. 15 min
Trippa in umido
1 Std. 10 Min
Trippa in bianco alla napoletana
1h 30min
Trippa in rosso con patate
1h 30min
Trippa e fagioli alla contadina
1 Std. 10 Min
Trippa alla parmigiana
1 godz. 20 min
Costine di maiale alle verze
1 godz. 20 min
Trippa alla genovese con funghi e pancetta
1 Std. 10 Min
Ossobuco alla milanese
1 Std. 10 Min
Pollo alla cacciatora
50 min
Ossibuchi agli asparagi
1h 30min
Trippa all'empolese
1 godz. 15 min