Fegato alla veneziana
TM6 TM5

Fegato alla veneziana

4.4 (138 hodnocení)

Suroviny

  • 400 g di cipolla bianca a pezzi
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 20 g di burro
  • 500 g di fegato di vitello a pezzi (3-4 cm)
  • 10 g di aceto di vino bianco
    nebo 10 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
  • 1 cucchiaino di sale

Nutriční hodnoty
na 1 porzione
Kalorie
1268.6 kJ / 303 kcal
Protein
25.9 g
Sacharidy
9.3 g
Tuk
17.7 g
Nasycený tuk
5.5 g
Vláknina
1 g
Sodík
678.2 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty