
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g di cipolla bianca a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di burro
- 500 g di fegato di vitello a pezzi (3-4 cm)
-
10
g di aceto di vino bianco
nebo 10 g di succo di limone - 1 cucchiaino di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 303 kcal / 1268.6 kJ
- Protein
- 25.9 g
- Tuk
- 17.7 g
- Sacharidy
- 9.3 g
- Vláknina
- 1 g
- Nasycený tuk
- 5.5 g
- Sodík
- 678.2 mg
Alternativní recepty
Trippa alla fiorentina
1hod. 15min
Trippa in bianco alla napoletana
1hod. 30min
Pollo alla cacciatora
50min
Trippa alla genovese con funghi e pancetta
1hod. 10min
Pollo in umido ai funghi
50min
Trippa in rosso con patate
1hod. 30min
Trippa alla trasteverina
45min
Trippa in umido
1hod. 10min
Trippa alla parmigiana
1hod. 20min
Trippa e fagioli alla contadina
1hod. 10min
Costine di maiale alle verze
1hod. 20min
Costine in umido
1hod. 20min