Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 scalogno a metà
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 80 g di riso Carnaroli (cottura 14 minuti)
- 10 g di vino bianco
- 220 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 20 g di formaggio fresco spalmabile
- 20 g di Emmental a dadini (1 cm)
- 20 g di Taleggio a dadini (1 cm)
- 20 g di Gorgonzola a dadini (1 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2904 kJ / 694 kcal
- Protein
- 20.6 g
- Sacharidy
- 66.2 g
- Tuk
- 38.3 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto alla parmigiana (6 porzioni)
30min
Risotto ai quattro formaggi
40min
Risotto alla valdostana
35min
Risotto allo zafferano (per 1 persona)
25min
Risotto alla milanese
30min
Risotto con speck, noci di macadamia e prugne secche
30min
Risotto al Parmigiano Reggiano
35min
Risotto alla milanese (per 2 persone)
25min
Risotto pere e Gorgonzola
40min
Penne cremose Gorgonzola e carote
20min
Risotto con Brie, speck e noci
35min
Risotto al gorgonzola e noci al miele
35min