Zařízení & příslušenství
Beetroot Carpaccio with Goat's Cheese and Rocket
Příprava 20min.
Celkový 20min.
6 portions
Suroviny
Goat's Cheese
-
lemon thin peelings of skin only1
-
fresh chives12
-
fresh basil leaves10 g
-
soft goat's cheese150 g
-
crème fraîche80 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper2 pinches
Walnuts, Beetroot and Rocket
-
walnut halves50 g
-
cooked beetroot large (approx. 500 g), peeled (see tip)5 - 6
-
rocket leaves180 g
-
walnut oil plus extra for drizzling1 Tbsp
-
fine sea salt2 pinches
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
341 mg
Protein
9 g
Kalorie
1016 kJ /
245 kcal
Tuk
20 g
Nasycený tuk
9 g
Sacharidy
6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Pea Pod Flans with Yoghurt and Mint Cream
1 Std. 40 Min
Nectarine Tart with Hazelnut Frangipane
50 Min
Pea Gazpacho
4 Std. 15 Min
Smoked Salmon and Beetroot Roulade
2 Std. 45 Min
Nectarine, Stilton and Walnut Salad with a Raspberry Vinaigrette
10 Min
Watermelon Canapés with Whipped Feta and Walnuts
20 Min
Hot Artichoke Dip
30 Min
Pear and Goat's Cheese Flatbread
3 Std.
Roasted Red Pepper Shots
30 Min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 Std.
Shredded Brussels Sprout Salad with Bacon and Cranberries
20 Min
Whipped Feta and Mascarpone with Chilli Sesame Honey
40 Min