Beetroot Carpaccio with Goat's Cheese and Rocket

Beetroot Carpaccio with Goat's Cheese and Rocket

4.7 35 hodnocení
Příprava 20min
Celkový 20min
6 portions

Suroviny

Goat's Cheese
  • lemon thin peelings of skin only
    1
  • fresh chives
    12
  • fresh basil leaves
    10 g
  • soft goat's cheese
    150 g
  • crème fraîche
    80 g
  • fine sea salt
    ¼ tsp
  • ground black pepper
    2 pinches
Walnuts, Beetroot and Rocket
  • walnut halves
    50 g
  • cooked beetroot large (approx. 500 g), peeled (see tip)
    5 - 6
  • rocket leaves
    180 g
  • walnut oil plus extra for drizzling
    1 Tbsp
  • fine sea salt
    2 pinches

Nutriční hodnoty na 1 portion

Kalorie 245 kcal / 1016 kJ
Protein 9 g
Tuk 20 g
Sacharidy 6 g
Nasycený tuk 9 g
Sodík 341 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...