Beetroot Carpaccio with Goat's Cheese and Rocket
TM6 TM5

Beetroot Carpaccio with Goat's Cheese and Rocket

4.6 (31 hodnocení)

Suroviny

Goat's Cheese

  • 1 lemon, thin peelings of skin only
  • 12 fresh chives
  • 10 g fresh basil leaves
  • 150 g soft goat's cheese
  • 80 g crème fraîche
  • ¼ tsp fine sea salt
  • 2 pinches ground black pepper

Walnuts, Beetroot and Rocket

  • 50 g walnut halves
  • 5 - 6 cooked beetroot, large (approx. 500 g), peeled (see tip)
  • 180 g rocket leaves
  • 1 Tbsp walnut oil, plus extra for drizzling
  • 2 pinches fine sea salt

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
1016 kJ / 245 kcal
Protein
9 g
Sacharidy
6 g
Tuk
20 g
Nasycený tuk
9 g
Sodík
341 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty