Beetroot Carpaccio with Goat's Cheese and Rocket

Beetroot Carpaccio with Goat's Cheese and Rocket

4.7 36 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 20min.
6 portions

Suroviny

Goat's Cheese
  • lemon thin peelings of skin only
    1
  • fresh chives
    12
  • fresh basil leaves
    10 g
  • soft goat's cheese
    150 g
  • crème fraîche
    80 g
  • fine sea salt
    ¼ tsp
  • ground black pepper
    2 pinches
Walnuts, Beetroot and Rocket
  • walnut halves
    50 g
  • cooked beetroot large (approx. 500 g), peeled (see tip)
    5 - 6
  • rocket leaves
    180 g
  • walnut oil plus extra for drizzling
    1 Tbsp
  • fine sea salt
    2 pinches

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 341 mg
Protein 9 g
Kalorie 1016 kJ / 245 kcal
Tuk 20 g
Nasycený tuk 9 g
Sacharidy 6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...