Zařízení & příslušenství
Beetroot Carpaccio with Goat's Cheese and Rocket
Příprava 20min.
Celkový 20min.
6 portions
Suroviny
Goat's Cheese
-
lemon thin peelings of skin only1
-
fresh chives12
-
fresh basil leaves10 g
-
soft goat's cheese150 g
-
crème fraîche80 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper2 pinches
Walnuts, Beetroot and Rocket
-
walnut halves50 g
-
cooked beetroot large (approx. 500 g), peeled (see tip)5 - 6
-
rocket leaves180 g
-
walnut oil plus extra for drizzling1 Tbsp
-
fine sea salt2 pinches
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
341 mg
Protein
9 g
Kalorie
1016 kJ /
245 kcal
Tuk
20 g
Nasycený tuk
9 g
Sacharidy
6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Chocolate Chestnut Cheesecake
1 godz. 45 min
Cranberry Sauce
1 godz.
Brussels Sprouts with Chestnuts and Pancetta
35 min
Lime Fruit Dressing
10 min
Guacamole
5 min
Watermelon Canapés with Whipped Feta and Walnuts
20 min
Sofrito Toasts with Serrano Ham
40 min
Edamame and Spinach Dip
5 min
Shredded Brussels Sprout Salad with Bacon and Cranberries
20 min
Brussels Sprouts with Cranberries and Pecans
35 min
Hot Artichoke Dip
30 min
Flourless Chocolate and Nut Torte (gluten free)
1 godz. 50 min