Layered Salmon and Avocado Terrine

Layered Salmon and Avocado Terrine

4.8 43 hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 3hod. 35min.
8 portions

Suroviny

  • smoked salmon sliced
    400 g
  • boiling water
    120 g
  • gelatine powder (1 x 12 g sachet)
    2 ½ tsp
  • cream cheese
    500 g
  • lemons finely grated zest of ½, 10 g juice and 2 cut in wedges, for serving
    2 ½
  • fresh chives finely chopped
    2 Tbsp
  • fine sea salt plus ¼ tsp
    3 pinches
  • ground black pepper
    5 pinches
  • ripe avocados cut in pieces (approx. 240 g)
    2
  • garlic powder
    1 pinch
  • hot smoked salmon flaked
    100 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 937 mg
Protein 20 g
Kalorie 1409 kJ / 340 kcal
Tuk 27 g
Nasycený tuk 13 g
Sacharidy 3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...