
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g smoked salmon sliced
- 120 g boiling water
- 2 ½ tsp gelatine powder (1 x 12 g sachet)
- 500 g cream cheese
- 2 ½ lemons finely grated zest of ½, 10 g juice and 2 cut in wedges, for serving
- 2 Tbsp fresh chives finely chopped
- 3 pinches fine sea salt plus ¼ tsp
- 5 pinches ground black pepper
- 2 ripe avocados cut in pieces (approx. 240 g)
- 1 pinch garlic powder
- 100 g hot smoked salmon flaked
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 340 kcal / 1409 kJ
- Protein
- 20 g
- Tuk
- 27 g
- Sacharidy
- 3 g
- Nasycený tuk
- 13 g
- Sodík
- 937 mg
Alternativní recepty
Smoked Haddock and Spinach Tart
2hod. 30min
Kedgeree
45min
Hot Artichoke Dip
30min
Fig, Roquefort and Prosciutto Tart
1hod. 30min
Savoury Stilton Cheesecake
11hod. 40min
Smoked Salmon and Beetroot Roulade
2hod. 45min
Cod with citrus butter
50min
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45min
Haddock Crumble with Tomatoes and Peppers
45min
Seafood Stew with Coconut Milk
35min
Chocolate Soufflé with Orange
45min
Smoked Haddock and Cauliflower Bake
55min