Kompatibilní verze
Crema de escalivada con guarnición de bacalao confitado
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Bacalao confitado
- 150 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 pimienta de Cayena seca entera
- 2 dientes de ajo grandes en mitades sin el germen
- 300 g de bacalao en salazón remojado y desalado con piel en dados de 4 cm
Crema de escalivada
- 1 cebolla (200 g)
- 1 berenjena (300 g)
- 2 pimientos rojos (500 g)
- 2 tomates maduros (200 g)
- 2 - 3 dientes de ajo con piel
- 400 g de caldo de verduras
- ½ cucharadita de sal
- 10 - 15 g de vinagre
Montaje
- 1 cucharada de cebollino fresco picado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 765 kJ / 183 kcal
- Protein
- 11.3 g
- Sacharidy
- 9.5 g
- Tuk
- 11.1 g
- Nasycený tuk
- 1.7 g
- Vláknina
- 3.7 g
- Sodík
- 48.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Buñuelos de bacalao especiados
1u.
Alcachofas confitadas con crema de queso Idiazábal
1u.
Crema fría de bacalao
3ωρ. 10 λεπτ.
Chupitos de gazpacho de melocotón con caviar de mora
1h 10 min
Tartar de bacalao y sandia
40min
Gazpacho
10 Min
Gazpacho de cerezas con hierbabuena
10 Min
Brandada de judías blancas
10 Min
Crema de cebolla de Fuentes con trufa
1 godz. 30 min
Sopa fría cocktail
2 godz. 5 min
Gazpacho de hummus
2 godz. 5 min
Flor de alcachofas confitadas con almejas en salsa verde
2h 20min