Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 Stängel Petersilie, abgezupft
- 3 Knoblauchzehen
- 40 g Olivenöl
- 1 gestr. TL Paprika edelsüß
- 1 gestr. TL Paprika rosenscharf
- 1 Prise Pfeffer
- 1 TL Zucker
- ½ TL Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen
- 300 g Tomaten, in Stücken
- 100 g Tomatenmark
- 300 g Oliven, grün, entsteint
- 1 TL Oregano, getrocknet
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 649 kJ / 155 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 14 g
- Vláknina
- 2.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kartoffelsalat Ägäis
50 λεπτ.
Mexikanischer Kartoffelsalat
2sa
Rosmarin-Tabasco-Marinade
5min
Kartoffeln in scharfer Tomatensauce
35min
Spanische Kartoffeln
40 λεπτ.
Ratatouille-Salat
1ωρ.
Gigantes (Weiße Riesenbohnen im Tomatensud)
45 λεπτ.
Reissalat mit Paprikadressing
30 Min
Tomaten-Kapern-Pasta
35min
Bulgursalat - Kısır
1ωρ.
Auberginen-Tomaten-Aufstrich
20min
Tomaten-Knoblauch-Pasta
30 Min