Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 spicchio di aglio
- 200 g di pomodori ciliegino a metà
- 200 g di zucchine a tocchetti (1 cm circa)
- 4 foglie di basilico fresche, lavate
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 160 g di tonno in scatola al naturale, sgocciolato
- 1200 g di acqua
- 320 g di pasta corta a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1761 kJ / 421 kcal
- Protein
- 19.9 g
- Sacharidy
- 59.9 g
- Tuk
- 11.4 g
- Nasycený tuk
- 25.2 g
- Vláknina
- 3.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta tonno e olive
35 Min
Spaghetti pomodoro e speck
35 Min
Penne integrali con melanzane, pomodori e mozzarella
40 Min
Pasta al tonno e melanzane (senza glutine)
30 Min
Spaghetti al tonno
40 Min
Conchiglie con pomodorini e stracciatella
40 Min
Penne pisellini, funghi e speck
30 Min
Fusilli con fiori di zucca, pancetta e zafferano
45 Min
Carbonara di zucchine, fagiolini e pancetta
45 Min
Penne risottate con verdure
35 Min
Farfalle risottate salmone e panna (senza lattosio)
35 Min
Pasta alla Norma leggera
1 Std.