Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 300 g di mozzarella, sgocciolata e a pezzi (2-3 cm)
- 2 pizzichi di pepe
- 1 spicchio di aglio senz'anima
- 50 g di cipolla
- 50 g di gambo di sedano a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di carota, pelata e a pezzi (2-3 cm)
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di polpa di pomodoro
- 2 cucchiaini di sale
- 500 g di acqua
- 400 g di pasta secca, tipo penne rigate (12 minuti)
- 150 g di mortadella a dadini (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2330 kJ / 557 kcal
- Protein
- 26.6 g
- Sacharidy
- 52.5 g
- Tuk
- 28.2 g
- Vláknina
- 3.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Timballo di pasta al tonno (per 1 persona)
45 Min
Insalata di pasta alla mediterranea
30min
Orecchiette in rosso con pancetta (senza glutine)
3 Std. 55 Min
Rigatoni affumicati
25min
Pasta fredda alla caprese
40min
Lasagne classiche
2 Std.
Pasta ‘ncasciata
1h 55min
Pasta panna e prosciutto (senza lattosio)
25min
Ziti al forno ragù e speck
1h
Orecchiette con ragù di salsiccia
1h
Maccheroni al forno con sugo e polpettine
1h 30min
Pasta al forno classica
1h 30min