Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 300 g di mozzarella, sgocciolata e a pezzi (2-3 cm)
- 2 pizzichi di pepe
- 1 spicchio di aglio senz'anima
- 50 g di cipolla
- 50 g di gambo di sedano a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di carota, pelata e a pezzi (2-3 cm)
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di polpa di pomodoro
- 2 cucchiaini di sale
- 500 g di acqua
- 400 g di pasta secca, tipo penne rigate (12 minuti)
- 150 g di mortadella a dadini (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2330 kJ / 557 kcal
- Protein
- 26.6 g
- Sacharidy
- 52.5 g
- Tuk
- 28.2 g
- Vláknina
- 3.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta ricotta e pomodorini
30min
Timballo di pasta al tonno (per 1 persona)
45min
Pasta panna e prosciutto (senza lattosio)
25 min
Conchiglie con pomodorini e stracciatella
40min
Sformato di pasta al tonno
30min
Lasagne classiche
2h
Orecchiette con ragù di salsiccia
1h
Spaghetti alla carbonara
30min
Pasta ‘ncasciata
1j 55 menit
Orecchiette in rosso con pancetta (senza glutine)
3 Std. 55 Min
Pasta alla carcerata
30min
Pasta al forno classica
1h 30min