Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g Wasser
- 800 g Kartoffeln, blaue, gleich gross
- Öl zum Braten
- 10 Scheiben Blutwurst (ca. 200 g)
- 10 Scheiben Fleischwurst (Lyoner) (ca. 200 g)
- 200 g grüne Erbsen, gefroren, aufgetaut
- ½ Bund Petersilie, frisch, abgezupft
- 150 g Buttermilch
- ¾ TL Salz
- ½ TL Zucker
- 200 g Crème Fraîche, 20 % Fettgehalt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2763 kJ / 660 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 34 g
- Tuk
- 47 g
- Vláknina
- 4.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rüeblisuppe mit Minze
35min
Kürbis-Tomaten-Suppe
25min
Süsskartoffelsuppe mit Pouletspiessli
30 min
Gebackener Spinat mit Eiern
35min
Kichererbsen-Tomaten-Blinis
30 min
Mangold-Ingwer-Suppe
40min
Avocadosuppe mit Garnelen
15min
Karotten-Chicoreé-Risotto
40min
Orangencouscous mit gedämpftem Lachs
35min
Austernpilze mit Peperoni
25min
Trutenröllchen mit Speck an Champignonsauce
50min
Kürbis-Orangen-Suppe
35min