![Blaue Kartoffeln mit Erbsencreme Blaue Kartoffeln mit Erbsencreme](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/c8423cd4-bfdf-4e66-8b3d-1547a5e09727/Derivates/89444e6a-fdcb-4bce-b5a6-ec5a18d75ff5.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g Wasser
- 800 g Kartoffeln, blaue, gleich gross
- Öl zum Braten
- 10 Scheiben Blutwurst (ca. 200 g)
- 10 Scheiben Fleischwurst (Lyoner) (ca. 200 g)
- 200 g grüne Erbsen, gefroren, aufgetaut
- ½ Bund Petersilie, frisch, abgezupft
- 150 g Buttermilch
- ¾ TL Salz
- ½ TL Zucker
- 200 g Crème Fraîche, 20 % Fettgehalt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2763 kJ / 660 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 34 g
- Tuk
- 47 g
- Vláknina
- 4.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tomatensuppe mit Quark
25 min
Vegetarische Sushi-Rolle
30 min
Kichererbsen-Tomaten-Blinis
30 min
Blumenkohl-Curry-Suppe
45 dk
Kürbis-Tomaten-Suppe
25 min
Minestrone mit Seidentofu
35 min
Asia-Gemüse süss-sauer
25 min
Süsskartoffelsuppe mit Pouletspiessli
30 min
Mangold-Ingwer-Suppe
40 min
Mortadella-Gurken-Salat
10min
Bohnen-Burger (vegan)
1h 20min
Gemüsesuppe mit Bulgur
45 dk