Lamm-Tajine mit Aprikosen und Honig

Lamm-Tajine mit Aprikosen und Honig

3.8 5 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 30min.
4 Portionen

Suroviny

  • Zwiebeln halbiert
    400 g
  • Karotten geschält und in Stücken
    200 g
  • Olivenöl
    20 g
  • Lammschulter, ohne Knochen in Stücken (4-5 cm)
    500 g
  • Ingwer, getrocknet, gemahlen
    1 TL
  • Zimt
    ½ TL
  • Safranpulver
    2 Prisen
    1 TL Kurkuma, gemahlen
  • Zitrone
    ½
  • Honig
    70 g
  • Kreuzkümmel, gemahlen
    ½ TL
  • feinkörniges Salz
    1 TL
  • schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen nach Belieben
    1 Prise
  • Griess (Weich- oder Hartweizengriess)
    400 g
  • Olivenöl
    2 EL
  • feinkörniges Salz nach Belieben
    1 Prise
  • Wasser
  • Aprikosen, getrocknet, entsteint
    100 g
  • Mandeln, geschält
    60 g
  • Koriander fein gehackt
    15 g

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Protein 44 g
Kalorie 3974 kJ / 950 kcal
Tuk 30 g
Sacharidy 125 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...