Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g di cous cous precotto
- 1 scalogno a metà
- 40 g di pomodori secchi
- olio extravergine di oliva q.b.
- 250 g di pisellini surgelati
- 320 g di acqua
- 2 pizzichi di sale
- 80 g di Feta a cubetti
- 60 g di rucola
- 80 g di olive verdi
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1853.5 kJ / 443 kcal
- Protein
- 15.8 g
- Sacharidy
- 56.2 g
- Tuk
- 17.8 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Vláknina
- 9.3 g
- Sodík
- 601.2 mg
Alternativní recepty
Orzotto con ceci e verdure
30min
Cous cous invernale
45 Min
Sformatini di orzo con melanzane saltate
50 Min
Mix di cereali con ceci e verdure alla curcuma (vegan)
30min
Insalata di cous cous con melanzane e peperoni
35min
Cous cous con dadolata di verdure e ceci
40min
Cous cous ai profumi di Sicilia (vegan)
1 godz. 10 min
Cous cous integrale con ceci e tonno
20min
Insalata di orzo vegetariana
40min
Farro al pesto e fagiolini
30min
Cous cous estivo ai pomodorini (vegan)
4 Std. 20 Min
Insalata di bulgur, tonno e fagioli
45 Min