Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g di cimette di broccoli
- 4 - 5 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio (volitelně)
- 2 - 3 pezzi di scorza di limone, preferibilmente biologico (senza la parte bianca)
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di filetti di salmone fresco (2 filetti da 200 g)
- 100 g di grano saraceno decorticato
- 1200 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3100 kJ / 741 kcal
- Protein
- 47 g
- Sacharidy
- 37 g
- Tuk
- 46 g
- Vláknina
- 8 g
Alternativní recepty
Salmone al vapore con broccoli, riso e salsa all'aneto
50 min.
Filetti di salmone al Varoma con contorno di verdure
40 Min
Filetti di merluzzo con contorno di cavolo nero
1h
Salmone balsamico su noodles di zucchine
30 Min
Pesce spada con fagiolini e olive
40 Min
Filetto di trota con purea di broccoli
50 min.
Filetti di salmone e cous cous con verdure e salsa alla curcuma
50 min.
Salmone con crema di barbabietola e cumino
30 Min
Crema di piselli e zenzero con salmone al limone e broccoli
1h
Salmone, asparagi e riso al Varoma
45 min
Insalata di grano, tacchino e cavolfiore
1u. 5min
Filetti di orata allo zenzero al cartoccio
55 Min