Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g di carota, pelata e a pezzi
- 60 g di sedano a pezzi
- 50 g di cipolla a pezzi
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di acqua
- 4 pomodori ciliegino a metà
- 400 g di patate, pelate e a cubetti (1 cm circa)
- 1 dado per brodo vegetale
- 200 g di pasta mista
- 1 cucchiaino di sale
- Parmigiano Reggiano grattugiato, a piacere
- 12 fette di provola
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2100 kJ / 502 kcal
- Protein
- 21.9 g
- Sacharidy
- 38.7 g
- Tuk
- 28.8 g
- Vláknina
- 2.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta e lenticchie
50min
Pasta e piselli
35min
Pasta e fagioli alla napoletana
40min
Gattò di patate
1h 30min
Pasta patate e speck
40min
Pasta e lenticchie al pomodoro
50min
Pasta patate e provola
55min
Sartù di riso
1h 25min
Panini napoletani con uova sode
2hod. 50min
Ziti con ragù alla napoletana
1h 30min
Panini napoletani
5 Std. 20 Min
Ziti spezzati con ragù genovese
3h