Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 80 g di speck a cubetti
- 250 g di patate, pelate e a tocchetti (0.5 cm circa)
- 200 g di acqua
- 1 cucchiaino raso di dado per brodo vegetale
- 350 g di pasta secca corta
- sale, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2050 kJ / 490 kcal
- Protein
- 16.7 g
- Sacharidy
- 75.4 g
- Tuk
- 13.5 g
- Vláknina
- 3.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta e piselli
35min
Rigatoni affumicati
25min
Pasta panna e prosciutto (senza lattosio)
25min
Pasta e lenticchie al pomodoro
50min
Pasta e patate con provola
1h
Farfalle risottate alla boscaiola
40min
Pasta patate e provola
55min
Pasta tonno e olive
35min
Fusilli ai peperoni e pancetta
40min
Pennette al ragù di salsiccia e melanzane (senza glutine)
35min
Farfalle risottate panna e prosciutto (1 porzione)
30min
Tortiglioni risottati salsiccia e funghi
35min