Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta all'uovo
- 400 g di farina tipo 0
- 4 uova
- 20 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
Ripieno
- 700 g di acqua
- 400 g di patate, pelate e a fettine sottili (0.5 cm)
- 50 g di cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
-
150
g di pancetta a cubetti
nebo 150 g di speck a cubetti - 1 uovo
- 60 g di Parmigiano reggiano grattugiato
Terminare la preparazione
- 100 g di burro
- 100 g di formaggio tipo Montasio stagionato almeno 3 mesi, in scaglie
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 4200.6 kJ / 1003.3 kcal
- Protein
- 34.5 g
- Sacharidy
- 111.5 g
- Tuk
- 44.6 g
- Nasycený tuk
- 19 g
- Vláknina
- 0.1 g
- Sodík
- 1068.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Girelle integrali al tonno e ceci
8h
Crocchette di carne
9h
Pitta chicculiata
4h 45 min
Kalács (Pane ungherese)
3sa
Chizze al Parmigiano reggiano
1j 20 menit
Cannoncini alla crema
3sa
Cannelloni di fave
50 menit
Millefoglie veloce
3j 50 menit
Girelle di mozzarella (di Luca Montersino)
3h 45min
Pasticcio di pollo mediterraneo
55 Min
Crostatine al limoncello
2h 35 min
Biscotti scacchiera
1j 20 menit