
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta all'uovo
- 400 g di farina tipo 0
- 4 uova
- 20 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
Ripieno
- 700 g di acqua
- 400 g di patate pelate e a fettine sottili (0.5 cm)
- 50 g di cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
-
150
g di pancetta a cubetti
nebo 150 g di speck a cubetti - 1 uovo
- 60 g di Parmigiano reggiano grattugiato
Terminare la preparazione
- 100 g di burro
- 100 g di formaggio tipo Montasio stagionato almeno 3 mesi, in scaglie
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1003.3 kcal / 4200.6 kJ
- Protein
- 34.5 g
- Tuk
- 44.6 g
- Sacharidy
- 111.5 g
- Vláknina
- 0.1 g
- Nasycený tuk
- 19 g
- Sodík
- 1068.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sgonfiotti fritti
Keine Bewertungen
Bauletti di carne triestini
1 Std.
Corona di orsetti
3 Std.
Bignè cake
4 Std.
Gelato al miele
8 Std. 15 Min
Danesi alle pesche (di Luca Montersino)
Keine Bewertungen
Tris di taralli al profumo di Sardegna
2 Std.
Bagels con uovo e composta al bacon
5 Std. 40 Min
Tortine dell'amore
1 Std. 40 Min
Rose di salamino con sfoglia aromatizzata
1 Std.
Bottoncini al latte semidolci
5 Std. 10 Min
Ciambelline ai formaggi
30 Min