Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta all'uovo
- 400 g di farina tipo 0
- 4 uova
- 20 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
Ripieno
- 700 g di acqua
- 400 g di patate, pelate e a fettine sottili (0.5 cm)
- 50 g di cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
-
150
g di pancetta a cubetti
nebo 150 g di speck a cubetti - 1 uovo
- 60 g di Parmigiano reggiano grattugiato
Terminare la preparazione
- 100 g di burro
- 100 g di formaggio tipo Montasio stagionato almeno 3 mesi, in scaglie
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 4200.6 kJ / 1003.3 kcal
- Protein
- 34.5 g
- Sacharidy
- 111.5 g
- Tuk
- 44.6 g
- Nasycený tuk
- 19 g
- Vláknina
- 0.1 g
- Sodík
- 1068.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Delizia al cioccolato
40 Min
Pizza Margherita
2 Std.
Lasagne al forno
2 Std. 30 Min
Gnocchi di patate
1 Std. 30 Min
Pane tipo ciabatta
26h
Piadina romagnola
15 Min
Mini valdostane al kamut
1 Std. 5 Min
Focaccia all'olio extravergine di oliva
4h 55min
Focaccia tirolese
3 Std. 30 Min
Pasta gratinata
50 Min
Gnocchi alla romana ai formaggi (senza uova)
2 Std.
Besciamella veloce
15 Min