
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta frolla
- 1 limone, preferibilmente biologico la scorza (senza la parte bianca)
- 70 g di zucchero
- 300 g di farina tipo 00
- 130 g di burro morbido, a pezzi
- 1 uovo
- 1 tuorlo d'uovo
- 1 pizzico di sale
- 1 cucchiaino raso di lievito in polvere per dolci
Ripieno
- 1 limone, preferibilmente biologico la scorza (senza la parte bianca)
- 60 g di zucchero
- 180 g di ricotta di pecora
- 1 tuorlo d'uovo
- 10 g di Rum
- 1 pizzico di cannella in polvere
Terminare la preparazione
- 3 albumi
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 143.1 kcal / 598.9 kJ
- Protein
- 3.4 g
- Tuk
- 6.7 g
- Sacharidy
- 17.2 g
- Vláknina
- 0.4 g
Alternativní recepty
Torta soffice al profumo di arance
55min
Lasagne verdi
1hod. 15min
Tartufo al cioccolato
11hod. 20min
Galette des rois ananas e Rum
2hod. 30min
Pitte pie calabresi
1hod. 30min
Sfinci siciliani salati
3hod. 30min
Sformato di pane saporito
1hod. 10min
Girelline alla crema e cioccolato (di Luca Montersino)
6hod.
Pariser bullar
2hod. 50min
Crema tartufo
12hod. 20min
Cannoli siciliani (alla maniera de i Soprano)
1hod. 5min
Torta ricotta e pere
7hod. 30min