Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta frolla
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 70 g di zucchero
- 300 g di farina tipo 00
- 130 g di burro morbido, a pezzi
- 1 uovo
- 1 tuorlo d'uovo
- 1 pizzico di sale
- 1 cucchiaino raso di lievito in polvere per dolci
Ripieno
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 60 g di zucchero
- 180 g di ricotta di pecora
- 1 tuorlo d'uovo
- 10 g di Rum
- 1 pizzico di cannella in polvere
Terminare la preparazione
- 3 albumi
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 598.9 kJ / 143.1 kcal
- Protein
- 3.4 g
- Sacharidy
- 17.2 g
- Tuk
- 6.7 g
- Vláknina
- 0.4 g
Alternativní recepty
Ciambelle di Carnevale
4h 5min
Cocktail tropicale
10 min
Torta all'arancia e crema tropicale
2h 35min
Piccole cassatine al forno
2 Std.
Torta banane e cioccolato
4h 20min
Cassata siciliana (per 1 persona)
1 Std. 30 Min
Piccoli coni siciliani
1 Std. 45 Min
Joulutorttu (Biscotti natalizi finlandesi)
1h
Cestini dolci con crema al formaggio
30min
Crostata limone e arancio al cioccolato bianco di Luca Montersino
55 Min
Sfinci siciliani salati
3 godz. 30 min
Tortina arancia e cioccolatini
2h 30min