Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta frolla
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 70 g di zucchero
- 300 g di farina tipo 00
- 130 g di burro morbido, a pezzi
- 1 uovo
- 1 tuorlo d'uovo
- 1 pizzico di sale
- 1 cucchiaino raso di lievito in polvere per dolci
Ripieno
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 60 g di zucchero
- 180 g di ricotta di pecora
- 1 tuorlo d'uovo
- 10 g di Rum
- 1 pizzico di cannella in polvere
Terminare la preparazione
- 3 albumi
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 598.9 kJ / 143.1 kcal
- Protein
- 3.4 g
- Sacharidy
- 17.2 g
- Tuk
- 6.7 g
- Vláknina
- 0.4 g
Alternativní recepty
Ravioli di ricotta
2 Std.
Dolce in vasetto
Žádné hodnocení
Ciambella al limone
2 Std.
Sfogliatelle veloci alla ricotta
40 Min
Danesi alle pesche (di Luca Montersino)
Žádné hodnocení
Ravioli di ricotta
1h 35min
Mini calzoni
1h 20 min
Cassatelle pasquali
2h 50 min
Ravioli fritti salati
1 godz. 5 min
Fantasia di colori
4h 10min
Nuvola all'arancia
1 godz. 5 min
Ciambella farcita allo yogurt
2 Std.