Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 láminas de masa de hojaldre
Relleno
- 100 g de almendra molida
- 1 yema de huevo
- 1 huevo
- 100 g de azúcar glas
- 20 g de brandy
- 3 - 4 tiras de piel de limón (solo la parte amarilla) ralladas
Cobertura de yemas
- 150 g de azúcar
- 50 g de agua
- 4 yemas de huevo
- 1 cucharada de maicena
Glaseado blanco
- 1 clara de huevo
- 200 g de azúcar glas
- 15 g de zumo de limón
- 1 cucharada de agua
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1404 kJ / 336 kcal
- Protein
- 2.9 g
- Sacharidy
- 36.6 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 0.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pastas de té rizadas
40min
Herraduras de mazapán
1 godz.
Cremadillos
3 Std. 50 Min
Mierensinas
1h 10min
Carolinas
50min
Bomba de chocolate
4 godz.
Canutillos de crema
3h
Petisús (éclairs)
1h 50min
Bollos de mantequilla de Bilbao
5h
Tejas de almendra
12h 50min
Trenza glaseada de crema y frutos secos
4 Std. 10 Min
Brazo de gitano
3h