![Caracolas con fruta escarchada y pasas Caracolas con fruta escarchada y pasas](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/A08F0C8A-7722-43A6-86C0-1488194A4C30/Derivates/21E2D0DB-1894-47C9-8B59-B2AD8133DBC2.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa de levadura hojaldrada
- 250 g de harina de fuerza
- 250 g de harina de repostería (y un poco más para espolvorear)
- 1 cucharadita de sal
- 50 g de azúcar
- 320 g de agua fría del frigorífico
- 20 g de levadura prensada fresca
- 250 g de mantequilla fría
Formado de caracolas con frutos secos
- 250 g de crema pastelera
- 50 g de pasas sin semillas
- 50 g de arándanos rojos deshidratados
- 50 g de granillo de almendra cruda
- 1 huevo batido para pintar
- Nutriční hodnoty
- na 24 unidades
- Kalorie
- 20328 kJ / 4872 kcal
- Protein
- 85.7 g
- Sacharidy
- 541 g
- Tuk
- 262.3 g
- Vláknina
- 30.2 g
Alternativní recepty
Brazo de gitano nevado con frambuesas
25 Std. 40 Min
Caracolas de canela
2 godz.
Fullatre de las Cinco Villas
1h 25min
Brioche
8 Std.
Lazos de brioche y hojaldre
4 Std. 20 Min
Pelotas de fraile rellenas de crema pastelera
1 Std.
Panecillos de San Ignacio
25 Std.
Brioche con frutas y pasas
3h 10min
Suizos
2h 30 min
Trenzas de avellana
1 godz. 45 min
Xuxos de crema
1 Std. 30 Min
Croissant de masa brioche hojaldrada
6 Std. 40 Min