Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa de levadura hojaldrada
- 250 g de harina de fuerza
- 250 g de harina de repostería (y un poco más para espolvorear)
- 1 cucharadita de sal
- 50 g de azúcar
- 320 g de agua fría del frigorífico
- 20 g de levadura prensada fresca
- 250 g de mantequilla fría
Formado de caracolas con frutos secos
- 250 g de crema pastelera
- 50 g de pasas sin semillas
- 50 g de arándanos rojos deshidratados
- 50 g de granillo de almendra cruda
- 1 huevo batido para pintar
- Nutriční hodnoty
- na 24 unidades
- Kalorie
- 20328 kJ / 4872 kcal
- Protein
- 85.7 g
- Sacharidy
- 541 g
- Tuk
- 262.3 g
- Vláknina
- 30.2 g
Alternativní recepty
Hojaldre rápido
2 Std.
Pan bendito de San Blas (Murcia)
4h
Napolitanas de crema
4h 45min
Trenzas de avellana
1 Std. 45 Min
Carbayones
1h 25 min
Brioche con frutas y pasas
3h 10min
Lazos de brioche y hojaldre
4 godz. 20 min
Caracolas de canela
2 Std.
Tozzetti
1 Std. 30 Min
Croissant de masa brioche hojaldrada
6h 40min
Pan básico
3 Std. 45 Min
Bambas de nata
1h 50 min