Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Relleno
- 200 g de avellanas crudas
- 100 g de azúcar moreno
- 90 g de nata (35% de grasa)
- ¼ de cucharadita de canela molida
Masa
- 220 g de leche
- 20 g de azúcar
- 2 huevos
- 25 g de levadura prensada fresca
- 500 g de harina de fuerza
- 1 pellizco de sal
- harina
- 150 g de mantequilla fría (cortada en láminas de 2 mm)
Glaseado
- 80 g de azúcar glas
- 15 g de agua
-
1
cucharada de zumo de limón
nebo 1 cucharada de ron
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1543 kJ / 369 kcal
- Protein
- 7.1 g
- Sacharidy
- 39.1 g
- Tuk
- 20.5 g
- Vláknina
- 2.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Carbayones
1 Std. 25 Min
Rosca de carnaval
2h 10min
Cremadillos
3h 50min
Masa para empanadillas
1h 40min
Lazos de brioche y hojaldre
4h 20min
Caracolas con fruta escarchada y pasas
4h 30 min
Caracolas de canela
2 Std.
Empanada gallega de manzana
3h 45 min
Pelotas de fraile rellenas de crema pastelera
1h
Trenza glaseada de crema y frutos secos
4h 10min
Croissant de masa brioche hojaldrada
6 Std. 40 Min
Bambas de nata
1h 50min