![Trenzas de avellana Trenzas de avellana](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/31F4FE4E-7994-47F7-BDD9-89B94DF33420/Derivates/097b7c5f-8f3b-4dd3-9f43-ca82a4a38692.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Relleno
- 200 g de avellanas crudas
- 100 g de azúcar moreno
- 90 g de nata (35% de grasa)
- ¼ de cucharadita de canela molida
Masa
- 220 g de leche
- 20 g de azúcar
- 2 huevos
- 25 g de levadura prensada fresca
- 500 g de harina de fuerza
- 1 pellizco de sal
- harina
- 150 g de mantequilla fría (cortada en láminas de 2 mm)
Glaseado
- 80 g de azúcar glas
- 15 g de agua
-
1
cucharada de zumo de limón
nebo 1 cucharada de ron
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1543 kJ / 369 kcal
- Protein
- 7.1 g
- Sacharidy
- 39.1 g
- Tuk
- 20.5 g
- Vláknina
- 2.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Baguette
3 Std. 45 Min
Cubiletes (Asturias)
1h 50min
Caracolas con fruta escarchada y pasas
4h 30min
Milhojas de crema y toffee
2h 30min
Mantecados empolvados
2h
Carbayones
1h 25min
Lazos de brioche y hojaldre
4 Std. 20 Min
Panecillos de San Ignacio
25 Std.
Estrella brioche nevada
3h 10min
Caracolas de canela
2h
Pelotas de fraile rellenas de crema pastelera
1h
Suizos
2h 30min