
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa de brioche
- 230 g de leche
- 15 g de levadura prensada fresca
- 1 huevo
- 500 g de harina de fuerza (y un poco más para espolvorear)
- 150 g de azúcar
- 5 g de sal
- 150 g de mantequilla Lurpak® en dados
Mantequilla dulce con canela
- 60 g de mantequilla Lurpak®
- 60 g de azúcar
- 1 cucharada de canela molida
Pasta de almendra
- 100 g de almendras crudas sin piel
- 30 g de azúcar
- 50 g de nata (35% de grasa)
Montaje
- harina para espolvear
- 1 lámina de masa de hojaldre (aprox. 30x40 cm)
- 1 huevo batido
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 309.4 kcal / 1293.8 kJ
- Protein
- 6.6 g
- Tuk
- 24.4 g
- Sacharidy
- 15.9 g
- Vláknina
- 2 g
Alternativní recepty
Brioche
8hod.
Hojaldre rápido
2hod.
Croissants de mantequilla (Desayuno con diamantes)
5hod. 30min
Palmeritas de hojaldre
1hod. 15min
Caracolas con fruta escarchada y pasas
4hod. 30min
Xuxos de crema
1hod. 30min
Caracolas de canela
2hod.
Cubiletes (Asturias)
1hod. 50min
Ensaimadas individuales
9hod.
Napolitanas de crema
4hod. 45min
Croissant de masa brioche hojaldrada
6hod. 40min
Suizos
2hod. 30min