Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa de brioche
- 230 g de leche
- 15 g de levadura prensada fresca
- 1 huevo
- 500 g de harina de fuerza (y un poco más para espolvorear)
- 150 g de azúcar
- 5 g de sal
- 150 g de mantequilla Lurpak® en dados
Mantequilla dulce con canela
- 60 g de mantequilla Lurpak®
- 60 g de azúcar
- 1 cucharada de canela molida
Pasta de almendra
- 100 g de almendras crudas sin piel
- 30 g de azúcar
- 50 g de nata (35% de grasa)
Montaje
- harina para espolvear
- 1 lámina de masa de hojaldre (aprox. 30x40 cm)
- 1 huevo batido
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1293.8 kJ / 309.4 kcal
- Protein
- 6.6 g
- Sacharidy
- 15.9 g
- Tuk
- 24.4 g
- Vláknina
- 2 g
Alternativní recepty
Croissant de masa brioche hojaldrada
6h 40min
Cremadillos
3 godz. 50 min
Pandoro veronés hojaldrado
12h
Brioche
8 Std.
Baguette
3 godz. 45 min
Bollos de mantequilla de Bilbao
5h
Suizos
2u. 30min
Brioche danés (Brunsviger)
2u.
Trenzas de avellana
1h 45 min
Caracolas con fruta escarchada y pasas
4u. 30min
Ensaimadas individuales
9 Std.
Bollos de leche rellenos de chocolate
2u. 30min