Lazos de brioche y hojaldre

Lazos de brioche y hojaldre

4.7 12 hodnocení
Příprava 40min.
Celkový 4hod. 20min.
16 unidades

Suroviny

Masa de brioche
  • 230 g de leche
  • 15 g de levadura prensada fresca
  • 1 huevo
  • 500 g de harina de fuerza (y un poco más para espolvorear)
  • 150 g de azúcar
  • 5 g de sal
  • 150 g de mantequilla Lurpak® en dados
Mantequilla dulce con canela
  • 60 g de mantequilla Lurpak®
  • 60 g de azúcar
  • 1 cucharada de canela molida
Pasta de almendra
  • 100 g de almendras crudas sin piel
  • 30 g de azúcar
  • 50 g de nata (35% de grasa)
Montaje
  • harina para espolvear
  • 1 lámina de masa de hojaldre (aprox. 30x40 cm)
  • 1 huevo batido

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 unidad

Protein 6.6 g
Kalorie 1293.8 kJ / 309.4 kcal
Tuk 24.4 g
Vláknina 2 g
Sacharidy 15.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...