
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa hojaldrada
- 300 g de harina de repostería
- 400 g de mantequilla muy fría (en trozos pequeños de 1-2 cm)
- 200 g de harina de fuerza
- 180 g de agua muy fría
- 1 cucharadita de sal
Crema pastelera de vainilla
- 150 g de leche
- 25 g de harina de repostería
- 25 g de azúcar
- 4 yemas de huevo
- 1 vaina de vainilla (solo la raspadura)
Pasta de sobrasada y miel
- 100 g de sobrasada mallorquina
- 20 g de miel
Formado y cocción
- 100 g de azúcar (para estirar la masa)
- 2 cucharadas de agua (para humedecer los bordes)
- 100 g de cabello de ángel
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 434 kcal / 1813 kJ
- Protein
- 8.39 g
- Tuk
- 28.94 g
- Sacharidy
- 34.92 g
- Vláknina
- 1.31 g
Alternativní recepty
Crema pastelera
10min
Mierensinas
1hod. 10min
Masa choux
2hod.
Paris-Brest con muselina de praliné de almendra
2hod.
Almoixàvenas
1hod. 30min
Carbayones
1hod. 25min
Carolinas
50min
Cañas de nata
30min
Ensaimadas individuales
9hod.
Pelotas de fraile rellenas de crema pastelera
1hod.
Milhojas con crema pastelera y nata
1hod.
Brazo de gitano
3hod.