Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa hojaldrada
- 300 g de harina de repostería
- 400 g de mantequilla muy fría (en trozos pequeños de 1-2 cm)
- 200 g de harina de fuerza
- 180 g de agua muy fría
- 1 cucharadita de sal
Crema pastelera de vainilla
- 150 g de leche
- 25 g de harina de repostería
- 25 g de azúcar
- 4 yemas de huevo
- 1 vaina de vainilla (solo la raspadura)
Pasta de sobrasada y miel
- 100 g de sobrasada mallorquina
- 20 g de miel
Formado y cocción
- 100 g de azúcar (para estirar la masa)
- 2 cucharadas de agua (para humedecer los bordes)
- 100 g de cabello de ángel
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1813 kJ / 434 kcal
- Protein
- 8.39 g
- Sacharidy
- 34.92 g
- Tuk
- 28.94 g
- Vláknina
- 1.31 g
Alternativní recepty
Bizcocho de soletilla (sin azúcar)
1h 10min
Napolitanas de crema
4 godz. 45 min
Trenzas de avellana
1h 45min
Carbayones
1 Std. 25 Min
Crema pastelera
10 Min
Mierensinas
1h 10min
Pasteles de chocolate y vainilla
11 Std.
Bollos de aguardiente (sin azúcar)
1 Std. 30 Min
Mantecados empolvados
2 Std.
Bomba de chocolate
4h
Brazo de gitano
3h
Almoixàvenas
1 Std. 30 Min