Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
600
g di carne di vitello (8 fettine sottili 10 x 15 cm)
nebo 600 g di carne di manzo (8 fettine sottili 10 x 15 cm) - 1 cucchiaino di sale + q.b.
- ½ cucchiaino di pepe + q.b.
-
80
g di prosciutto crudo affettato
nebo 80 g di pancetta affettata - 8 foglie di salvia fresca, lavate e asciugate
- 30 g di farina
- 50 g di cipolle a pezzi
- ½ spicchio di aglio (volitelně)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di vino bianco secco
- 100 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1515 kJ / 362 kcal
- Protein
- 40.5 g
- Sacharidy
- 6.8 g
- Tuk
- 18.3 g
- Vláknina
- 0.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Scaloppine ai funghi
40 Min
Salmone in crema di funghi con patate
50 Min
Pollo con crema di verdure
50 Min
Scaloppine alla pizzaiola
25 Min
Involtini di carne al Varoma
40 Min
Saltimbocca alla romana
25 Min
Spezzatino di manzo con patate
1 Std. 10 Min
Polpettone di carne ai funghi
1h 30min
Polpette al sugo
45 Min
Scaloppine di vitello al limone
25 Min
Arrosto di lonza con purè di patate
1h 30min
Involtini al pomodoro
55 Min