Risotto agli asparagi e vongole

Risotto agli asparagi e vongole

4.1 51 hodnocení
Příprava 30min
Celkový 1hod. 15min
4 porzioni

Suroviny

  • di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
    1 mazzetto
  • di acqua
    1500 g
  • di sale
    3 cucchiaini
  • di vongole spurgate (peso con le valve, vedere consiglio)
    1000 g
  • di asparagi verdi freschi puliti
    250 g
  • di cipolla a pezzi
    40 g
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)
    320 g
  • di vino bianco secco
    100 g

Nutriční hodnoty na 1 porzione

Kalorie 401 kcal / 1678 kJ
Protein 14 g
Tuk 10 g
Sacharidy 68 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...