Risotto agli asparagi e vongole

Risotto agli asparagi e vongole

4.1 55 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 15min.
4 porzioni

Suroviny

  • 1 mazzetto di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
  • 1500 g di acqua
  • 3 cucchiaini di sale
  • 1000 g di vongole spurgate (peso con le valve, vedere consiglio)
  • 250 g di asparagi verdi freschi puliti
  • 40 g di cipolla a pezzi
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 320 g di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)
  • 100 g di vino bianco secco

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 14 g
Kalorie 1678 kJ / 401 kcal
Tuk 10 g
Sacharidy 68 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...