Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1500 g di acqua
- 3 cucchiaini di sale
- 1000 g di vongole, spurgate (peso con le valve, vedere consiglio)
- 250 g di asparagi verdi freschi puliti
- 40 g di cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)
- 100 g di vino bianco secco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1678 kJ / 401 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 68 g
- Tuk
- 10 g
Alternativní recepty
Risotto gamberi e carciofi
30 min
Risotto verde
30 min
Risotto zucca e porcini
45 min
Risotto con gamberetti, asparagi e fiori di zucca
40 min
Risotto asparagi e fragole
35 min
Risotto ai frutti di mare e salame piccante
1h 5min
Risotto ai carciofi e bottarga
40 min
Risotto radicchio e gamberi
1 godz. 20 min
Risotto gamberetti, asparagi e yogurt
30 min
Risotto con la zucca e pancetta
40 min
Risotto zucchine e gamberi
1h 15min
Risotto al ragù bianco di mare
30 min