Cassoulet de la mer

Cassoulet de la mer

4.7 99 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 50min.
4 portions

Suroviny

  • 70 g d'échalotes
  • 300 g de chorizo coupé en rondelles (0,5-1 cm)
  • 1 c. à café de graisse de canard
  • 2 c. à café de concentré de tomate
  • 500 g d'eau
  • 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 1 bouquet garni
  • 550 g de haricots blancs en boîte égouttés
  • 400 g de filets de lotte, sans peau et sans arêtes coupés en quatre
  • 200 g de crevettes cuites, décortiquées
  • 80 g de chapelure

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 2082 mg
Protein 57.8 g
Kalorie 3029 kJ / 724.8 kcal
Tuk 36.5 g
Vláknina 11.3 g
Nasycený tuk 13.5 g
Sacharidy 34.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...