Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g d'échalotes
- 300 g de chorizo, coupé en rondelles (0,5-1 cm)
- 1 c. à café de graisse de canard
- 2 c. à café de concentré de tomate
- 500 g d'eau
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 bouquet garni
- 550 g de haricots blancs en boîte, égouttés
- 400 g de filets de lotte, sans peau et sans arêtes, coupés en quatre
- 200 g de crevettes cuites, décortiquées
- 80 g de chapelure
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3029 kJ / 724.8 kcal
- Protein
- 57.8 g
- Sacharidy
- 34.5 g
- Tuk
- 36.5 g
- Nasycený tuk
- 13.5 g
- Vláknina
- 11.3 g
- Sodík
- 2082 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Garbure du Béarn
1 Std. 10 Min
Cocotte de poisson gratinée aux champignons
1h
Bourride
1h
Soupe de poisson de Majorque
40min
Crumble terre et mer
50min
Nage de moules, poireaux et champignons au curcuma
55min
Tajine de lieu et de courgettes aux épices
50min
Tajine de lapin aux fruits secs
1 Std. 25 Min
Rougail de poisson
40min
Cassolette de poissons
1h
Gratin de moules au curry
50min
Calamars vapeur à la catalane
35min