
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g d'échalotes
- 300 g de chorizo coupé en rondelles (0,5-1 cm)
- 1 c. à café de graisse de canard
- 2 c. à café de concentré de tomate
- 500 g d'eau
- 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
- 1 bouquet garni
- 550 g de haricots blancs en boîte égouttés
- 400 g de filets de lotte, sans peau et sans arêtes coupés en quatre
- 200 g de crevettes cuites, décortiquées
- 80 g de chapelure
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 724.8 kcal / 3029 kJ
- Protein
- 57.8 g
- Tuk
- 36.5 g
- Sacharidy
- 34.5 g
- Vláknina
- 11.3 g
- Nasycený tuk
- 13.5 g
- Sodík
- 2082 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lapin marengo
1hod.
Cassoulet mexicain
35min
Petits encornets à l'ail, artichauts et lard
30min
Ragoût de calamars, chorizo et haricots blancs
5hod. 30min
Garbure du Béarn
1hod. 10min
Mouclade charentaise
40min
Mijoté de lotte aux épices
50min
Cocotte de poisson gratinée aux champignons
1hod.
Bourride
1hod.
Cassolette de poissons
1hod.
Lapin au cidre, champignons, oignons et lardons
2hod. 10min
Lasagnes de poisson aux champignons
1hod. 30min