Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g d'échalotes
- 300 g de chorizo, coupé en rondelles (0,5-1 cm)
- 1 c. à café de graisse de canard
- 2 c. à café de concentré de tomate
- 500 g d'eau
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 bouquet garni
- 550 g de haricots blancs en boîte, égouttés
- 400 g de filets de lotte, sans peau et sans arêtes, coupés en quatre
- 200 g de crevettes cuites, décortiquées
- 80 g de chapelure
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3029 kJ / 724.8 kcal
- Protein
- 57.8 g
- Sacharidy
- 34.5 g
- Tuk
- 36.5 g
- Nasycený tuk
- 13.5 g
- Vláknina
- 11.3 g
- Sodík
- 2082 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Anneaux de calamar au vin rouge
1h
Cocotte de saumon aux petits légumes
55min
Cari poisson
35min
Ragoût de calamars, chorizo et haricots blancs
5h 30min
Garbure du Béarn
1h 10min
Cocotte de poisson gratinée aux champignons
1h
Gratin de poissons à la choucroute
40min
Seiche sauce au vin rouge
1h 5min
Rougail de poisson
40min
Aumônière de moules aux petits légumes
1h 10min
Brandade de morue et persillade
50min
Baeckeoffe aux poissons
1h 45 min