Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g d'échalotes
- 300 g de chorizo, coupé en rondelles (0,5-1 cm)
- 1 c. à café de graisse de canard
- 2 c. à café de concentré de tomate
- 500 g d'eau
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 bouquet garni
- 550 g de haricots blancs en boîte, égouttés
- 400 g de filets de lotte, sans peau et sans arêtes, coupés en quatre
- 200 g de crevettes cuites, décortiquées
- 80 g de chapelure
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3029 kJ / 724.8 kcal
- Protein
- 57.8 g
- Sacharidy
- 34.5 g
- Tuk
- 36.5 g
- Nasycený tuk
- 13.5 g
- Vláknina
- 11.3 g
- Sodík
- 2082 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gratin de moules au curry
50 min
Ragoût de calamars, chorizo et haricots blancs
5 Std. 30 Min
Rougail de poisson
40min
Mijoté de lotte aux épices
50 min
Cocotte de poisson gratinée aux champignons
1h
Bourride
1h
Moules à l'espagnole
50 min
Calamars aux tomates, poivrons et paprika
45min
Riz à la morue et aux moules
50 min
Cassoulet mexicain
35min
Garbure du Béarn
1 Std. 10 Min
Lotte et crevettes à l'américaine
1h 15min