Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 250 g di melanzane a tocchetti (2 cm)
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di sale
- 500 g di pomodori ciliegino a metà
- 3 foglie di basilico fresco, lavate
- 1 pizzico di zucchero
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1000 g di acqua
- 1 mozzarella di bufala, scolata e a pezzetti
- Nutriční hodnoty
- na 6 porzioni
- Kalorie
- 3701.1 kJ / 884 kcal
- Protein
- 39.4 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 74.4 g
- Nasycený tuk
- 26.9 g
- Vláknina
- 8.5 g
- Sodík
- 1216 mg
Alternativní recepty
Parmigiana bianca di zucchine in vasocottura
1 godz. 10 min
Cocottine di zucca e ricotta
50 min
Bruschette integrali con asparagi, uova e Parmigiano Reggiano
1h
Melanzane grigliate con emulsione e salsa allo yougurt
35 min
Tartufini salati
3h
Bicchierini tricolore
3h 30min
Sformatini di fiori di zucca
1 godz. 30 min
Bruschette con melanzane
30 min
Nidi di zucchine e speck
50 min
Piccole parmigiane filanti al vapore
2h 35min
Crostini di pane con tapenade
25 min
Cestini di brisèe con caponata di zucchine e melanzane
40 min