Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Merluzzo
- 1500 g di acqua
- 400 g di filetti di merluzzo (4x100 g ciascuno, spessore 2 cm)
- 30 g di succo di limone
- 4 pizzichi di sale
- 4 pizzichi di pepe nero macinato
- 20 g di olio extravergine di oliva
Salsa ai peperoni
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di peperoni, puliti e a listarelle (1 cm circa)
- 60 g di passata di pomodoro
- 50 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 920 kJ / 220 kcal
- Protein
- 18.1 g
- Sacharidy
- 7.3 g
- Tuk
- 13.2 g
- Vláknina
- 0.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1h 30min
Salmone sottovuoto in salsa teriyaky
1 Std. 20 Min
Tonno sottovuoto in salsa teriyaki
55min
Filetti di trota sottovuoto con crema di fagioli e chips di verdure
1h 30min
Merluzzo sottovuoto con pomodorini e olive
1h 30min
Spigola sottovuoto con crema di avocado e pomodorini
1 Std. 20 Min
Medaglioni di vitello sottovuoto
2h
Pesce spada agli agrumi sottovuoto
1 Std. 15 Min
Tranci di tonno sottovuoto e crema di topinambur
1 Std. 20 Min
Filetto di manzo sottovuoto in salsa al vino
3 Std.
Filetto di manzo con contorno di melanzane sottovuoto
2j 30 menit
Sovracosce di pollo sottovuoto
1 Std. 35 Min