Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Merluzzo
- 1500 g di acqua
- 400 g di filetti di merluzzo (4x100 g ciascuno, spessore 2 cm)
- 30 g di succo di limone
- 4 pizzichi di sale
- 4 pizzichi di pepe nero macinato
- 20 g di olio extravergine di oliva
Salsa ai peperoni
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di peperoni, puliti e a listarelle (1 cm circa)
- 60 g di passata di pomodoro
- 50 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 920 kJ / 220 kcal
- Protein
- 18.1 g
- Sacharidy
- 7.3 g
- Tuk
- 13.2 g
- Vláknina
- 0.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Merluzzo alla pizzaiola
30min
Salmone in crema di funghi con patate (Bimby Friend)
35 Min
Orata sottovuoto agli agrumi con gamberi in salsa
1h 30min
Cozze su crema di zucchine
40min
Bocconcini di maiale con pesto di broccoli e piadina
40min
Filetti di sgombro sottovuoto con contorno di peperoni
1h 30min
Merluzzo sottovuoto con pomodorini e olive
1h 30min
Contorno di melanzane sottovuoto
40min
Asparagi sottovuoto
50min
Zucca sottovuoto con pinoli e uvetta
45min
Polpettone con crema di peperoni
55min
Polpettone ripieno di spinaci e formaggio (TM6)
1h 15 min