Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g di gherigli di noci
- 1 pezzetto di scorza di limone, senza la parte bianca
- 50 g di Parmigiano Reggiano (stagionatura 24 mesi), a pezzi
- 150 g di lattuga romana lavata e asciugata, a listarelle
- 1 cucchiaio di succo di limone, spremuto fresco
- 50 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1072.8 kJ / 256.5 kcal
- Protein
- 6.5 g
- Sacharidy
- 1.9 g
- Tuk
- 24.8 g
- Nasycený tuk
- 4.1 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Sodík
- 324.7 mg
Alternativní recepty
Pesto di scarola e pecorino
15 Min
Pesto di zucchine e basilico
20min
Pasta agretti e ricotta
45 min
Sformato vegetale
1 Std.
Polpette di cavolo viola
1h 30min
Pasta con crema di barbabietola (senza lattosio)
20min
Polpette di gambi di bietole e pane raffermo
1 Std.
Pesto di melanzane
10 Min
Tagliolini al radicchio rosso
30 min
Pasta al pesto di fagiolini
30 min
Cavolfiore con pesto di noci (vegan)
40 min
Pasta integrale con pesto di cavolo riccio e noci
20min