Pesto di lattuga

Pesto di lattuga

4.6 26 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 15min
4 porzioni

Suroviny

  • di gherigli di noci
    60 g
  • di scorza di limone senza la parte bianca
    1 pezzetto
  • di Parmigiano Reggiano (stagionatura 24 mesi), a pezzi
    50 g
  • di lattuga romana lavata e asciugata, a listarelle
    150 g
  • di succo di limone, spremuto fresco
    1 cucchiaio
  • di olio extravergine di oliva
    50 g
  • di sale
    ½ cucchiaino
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico

Nutriční hodnoty na 1 porzione

Kalorie 256.5 kcal / 1072.8 kJ
Protein 6.5 g
Tuk 24.8 g
Sacharidy 1.9 g
Vláknina 1.2 g
Nasycený tuk 4.1 g
Sodík 324.7 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...