
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g di gherigli di noci
- 1 pezzetto di scorza di limone senza la parte bianca
- 50 g di Parmigiano Reggiano (stagionatura 24 mesi), a pezzi
- 150 g di lattuga romana lavata e asciugata, a listarelle
- 1 cucchiaio di succo di limone, spremuto fresco
- 50 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 256.5 kcal / 1072.8 kJ
- Protein
- 6.5 g
- Tuk
- 24.8 g
- Sacharidy
- 1.9 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Nasycený tuk
- 4.1 g
- Sodík
- 324.7 mg
Alternativní recepty
Pesto di melanzane
10min
Pesto di zucchine e basilico
20min
Verdure insaporite con salsa ai broccoli (TM6)
30min
Frittelle di patate con spinaci insaporiti
35min
Pesto di scarola e pecorino
15min
Menù: Rollè di zucchine farcito; Spaghetti con crema di fagiolini; Gelato veloce alla pesca (Bimby Friend)
1hod. 30min
Pasta al pesto di fagiolini
30min
Crumble di verdure e bevanda a base di mandorle
1hod.
Tagliatelle di farro con cavolo verza
1hod. 30min
Pesto giallo noci e fiori di zucca
10min
Mousse ricotta alle erbe e miele
10min
Pesto di pomodori secchi
10min