Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g di gherigli di noci
- 1 pezzetto di scorza di limone, senza la parte bianca
- 50 g di Parmigiano Reggiano (stagionatura 24 mesi), a pezzi
- 150 g di lattuga romana lavata e asciugata, a listarelle
- 1 cucchiaio di succo di limone, spremuto fresco
- 50 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1072.8 kJ / 256.5 kcal
- Protein
- 6.5 g
- Sacharidy
- 1.9 g
- Tuk
- 24.8 g
- Nasycený tuk
- 4.1 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Sodík
- 324.7 mg
Alternativní recepty
Polpette di ricotta al sugo
50 min
Crema di fagioli cannellini con polpettine di spinaci
1h
Pappa al pomodoro con stracciatella
45 Min
Polpette di peperoni
1h
Pasta al pesto di fagiolini
30 Min
Cavolfiore con pesto di noci (vegan)
40min
Rotolo ai piselli
50 min
Pesto di melanzane
10min
Crostini di pane al sesamo con salsa ai 2 pomodori
4sa 15 dk
Pesto mandorle e basilico
10min
Focaccia alle carote
3sa 30 dk
Pesto di zucchine e basilico
20min