Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g di acqua
-
300
g di foglie di cavolo verza, a pezzi
nebo 300 g di cime di rapa, a pezzi - ½ cucchiaino di sale
- 450 - 500 g di baccalà ammollato e dissalato (vedere consigli)
- 250 g di ceci bianchi in scatola, sgocciolati
- 8 spicchi di aglio
- 80 g di olio extravergine di oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1572 kJ / 376 kcal
- Protein
- 27.9 g
- Sacharidy
- 14.9 g
- Tuk
- 22.8 g
- Vláknina
- 7.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Baccalà alla ligure
1h
Zuppa di baccalà alle cipolle
35min
Baccalà alla cappuccina
55min
Baccalà al Varoma su vellutata di cavolo romano
40min
Baccalà alla livornese
35min
Baccalà all'olio con scarola e pomodorini
1h
Baccalà con patate, uova, cavolo e ceci
1h
Zuppa di seppie e ceci a Cottura Lenta
6h
Stoccafisso con i porri
50min
Baccalà alla portoghese
1h 10min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1h 10min
Seppie in zimino
40min