Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g di Gruviera a pezzi
- 500 g di cipolle a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di burro
- ½ cucchiaino di sale + q.b.
- 2 pizzichi di pepe nero macinato + q.b.
- 2 cucchiaini di farina (10 g)
- 900 g di acqua
-
1
dado per brodo di pollo (per 0,5 l di brodo)
nebo 1 cucchiaino colmo di dado per brodo di pollo fatto in casa - 12 fette di baguette rafferme, o di altro pane con crosta croccante
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1255.2 kJ / 299.7 kcal
- Protein
- 9.5 g
- Sacharidy
- 28.7 g
- Tuk
- 12.9 g
- Vláknina
- 2.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vellutata di porri e bottarga di muggine
50 Min
Gazpacho
15min
Crema di pomodoro
30 Min
Vellutata di porri e patate con speck croccante
40 Min
Porri in crema delicata
35 Min
Zuppa di cipolle
1 Std.
Gazpacho feta e cetrioli
1h 10min
Crema di barbabietole con quenelle alle erbe aromatiche
1h 10min
Zuppa di cipolle al Parmigiano Reggiano
50 Min
Vellutata di porri
40 Min
Zuppa di cipolle di Cannara
1 Std.
Zuppa di cipolle alla francese
5h 30min