Kompatibilní verze
Zuppa alla valpellinzese (Seupa alla Valpellinetze)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 foglie di cavolo verza, lavate
- 1500 g di acqua
- 1 cucchiaio di dado per brodo di carne
- 16 fette di pane di segale
- 300 g di Fontina Valdostana a fette sottili
- 1 pizzico di cannella in polvere (volitelně)
- 1 pizzico di noce moscata in polvere (volitelně)
- 50 g di burro in fiocchi
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 4139.5 kJ / 988.7 kcal
- Protein
- 36.8 g
- Sacharidy
- 102.9 g
- Tuk
- 46.6 g
- Nasycený tuk
- 28 g
- Vláknina
- 140.7 g
- Sodík
- 14 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polenta al formaggio
1 Std.
Polenta concia alla valdostana
1 Std. 40 Min
Risotto timo e toma
35 Min
Salsa verde "Bagnet"
15 Min
Cappon magro
4h 30min
Cassoeula
1 Std. 25 Min
Bagna cauda
35 Min
Panissa vercellese
35 Min
Semolino dolce
1 Std.
Salamelle con le verze
1h 5 min.
Polenta ai porri
1h 5 min.
Fonduta
8h 20min