Kompatibilní verze
Zuppa alla valpellinzese (Seupa alla Valpellinetze)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 foglie di cavolo verza, lavate
- 1500 g di acqua
- 1 cucchiaio di dado per brodo di carne
- 16 fette di pane di segale
- 300 g di Fontina Valdostana a fette sottili
- 1 pizzico di cannella in polvere (volitelně)
- 1 pizzico di noce moscata in polvere (volitelně)
- 50 g di burro in fiocchi
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 4139.5 kJ / 988.7 kcal
- Protein
- 36.8 g
- Sacharidy
- 102.9 g
- Tuk
- 46.6 g
- Nasycený tuk
- 28 g
- Vláknina
- 140.7 g
- Sodík
- 14 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Minestra di castagne
1h 40min
Panissa vercellese
35 min
Gnocchi di sedano rapa con Castelmagno
45 min
Paniscia del rubino (risotto alla novarese)
40 Min
Zabaione
15min
Martin sec al Barolo
4 godz. 30 min
Risotto Castelmagno e nocciole
30 min
Risotto all'Arneis con salsiccia di Bra
45 min
Salsa verde "Bagnet"
15min
Fonduta
8h 20min
Bonèt
2 Std.
Bagna cauda
35 min