
Kompatibilní verze
Zuppa alla valpellinzese (Seupa alla Valpellinetze)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 foglie di cavolo verza lavate
- 1500 g di acqua
- 1 cucchiaio di dado per brodo di carne
- 16 fette di pane di segale
- 300 g di Fontina Valdostana a fette sottili
- 1 pizzico di cannella in polvere (volitelně)
- 1 pizzico di noce moscata in polvere (volitelně)
- 50 g di burro in fiocchi
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 988.7 kcal / 4139.5 kJ
- Protein
- 36.8 g
- Tuk
- 46.6 g
- Sacharidy
- 102.9 g
- Vláknina
- 140.7 g
- Nasycený tuk
- 28 g
- Sodík
- 14 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crauti e würstel
35min
Crauti
96hod.
Pesche a cottura lenta gratinate al cioccolato e amaretto
2hod. 30min
Polenta concia alla valdostana
1hod. 40min
Pere al vino rosso
3hod. 20min
Martin sec al Barolo
4hod. 30min
Flan al topinambur
40min
Panissa vercellese
35min
Bagna cauda
35min
Risotto Castelmagno e nocciole
30min
Semolino dolce
1hod.
Bonèt
2hod.