Zuppa alla valpellinzese (Seupa alla Valpellinetze)
TM6 TM5

Zuppa alla valpellinzese (Seupa alla Valpellinetze)

3.8 (12 hodnocení)

Suroviny

  • 15 foglie di cavolo verza, lavate
  • 1500 g di acqua
  • 1 cucchiaio di dado per brodo di carne
  • 16 fette di pane di segale
  • 300 g di Fontina Valdostana a fette sottili
  • 1 pizzico di cannella in polvere (volitelně)
  • 1 pizzico di noce moscata in polvere (volitelně)
  • 50 g di burro in fiocchi

Nutriční hodnoty
na 1 porzione
Kalorie
4139.5 kJ / 988.7 kcal
Protein
36.8 g
Sacharidy
102.9 g
Tuk
46.6 g
Nasycený tuk
28 g
Vláknina
140.7 g
Sodík
14 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty