Zuppa alla valpellinzese (Seupa alla Valpellinetze)

Zuppa alla valpellinzese (Seupa alla Valpellinetze)

3.8 12 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 40min.
4 porzioni

Suroviny

  • 15 foglie di cavolo verza lavate
  • 1500 g di acqua
  • 1 cucchiaio di dado per brodo di carne
  • 16 fette di pane di segale
  • 300 g di Fontina Valdostana a fette sottili
  • 1 pizzico di cannella in polvere (volitelně)
  • 1 pizzico di noce moscata in polvere (volitelně)
  • 50 g di burro in fiocchi

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 14 mg
Protein 36.8 g
Kalorie 4139.5 kJ / 988.7 kcal
Tuk 46.6 g
Vláknina 140.7 g
Nasycený tuk 28 g
Sacharidy 102.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...