Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 spicchio di aglio
- 25 g di pinoli
- 100 - 150 g di carote, solo i gambi e le foglie
- 50 g di formaggio roquefort
- 130 g di olio extravergine di oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1163.8 kJ / 282.5 kcal
- Protein
- 2.5 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 29.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pesto di prezzemolo
10min
Gnocchi con pesto di sedano e erbe aromatiche
1h 40min
Pesto di rucola
10min
Senape
5óra 15p
Gnocchi di pane e bietole (di Francesca Romana Barberini)
1h
Vellutata ai baccelli di piselli
35min
Vellutata di cardi con patate al timo
50min
Burro alle nocciole
1h 30min
Gnocchi alle ortiche
1h 10min
Pasta al pesto di cavolo nero
40 min
Pesto di mandorle
10min
Pesto di pomodori secchi
10min