Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gnocchi di sedano rapa
- 300 g di sedano rapa a pezzi (3 cm)
- 25 g di acqua
- 20 g di fecola di patate
- 30 g di amido di riso (o maizena)
- ½ cucchiaino di sale
- 120 g di mascarpone
Salsa al Castelmagno
- 100 g di formaggio Castelmagno a pezzi (3 cm)
- 30 g di burro
- 50 g di vino bianco secco di buona qualità (tipo Chardonnay)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3021 kJ / 722 kcal
- Protein
- 20.7 g
- Sacharidy
- 27.9 g
- Tuk
- 57.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Flan al topinambur
40min
Risotto Castelmagno e nocciole
30min
Risotto timo e toma
35 Min
Gnocchi di patate e castagne al sugo di porri e speck
1 godz. 5 min
Risotto all'Arneis con salsiccia di Bra
45min
Flan di ricotta e cipolla con salvia
50min
Torta salata ai porri e cumino nero
1h 20 min
Risotto al Taleggio con cipolla di Tropea caramellata al balsamico
1h
Flan di asparagi con salsa al Parmigiano
1h 15 min
Salsa verde "Bagnet"
15min
Sformatini di zucca con fonduta al Taleggio
55min
Bagna cauda
35 Min