Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gnocchi di sedano rapa
- 300 g di sedano rapa a pezzi (3 cm)
- 25 g di acqua
- 20 g di fecola di patate
- 30 g di amido di riso (o maizena)
- ½ cucchiaino di sale
- 120 g di mascarpone
Salsa al Castelmagno
- 100 g di formaggio Castelmagno a pezzi (3 cm)
- 30 g di burro
- 50 g di vino bianco secco di buona qualità (tipo Chardonnay)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3021 kJ / 722 kcal
- Protein
- 20.7 g
- Sacharidy
- 27.9 g
- Tuk
- 57.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gnocchi alla romana ai formaggi (senza uova)
2u.
Salsa verde "Bagnet"
15min
Polenta con fonduta di formaggi
1h 15min
Gnocchi verdi alla romana
1u. 20min
Risotto ai porri e burrata
35min
Purè di sedano rapa
35min
Bagna cauda
35min
Gnocchi alla romana (senza lattosio)
1h 50min
Zuppa alla valpellinzese (Seupa alla Valpellinetze)
1h 40min
Piccoli flan al formaggio di capra e porri con salsa allo yogurt
45 min
Pere al vino rosso
3h 20min
Salsa rubra
30min