Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di cipolla bianca in quarti
- 100 g di gambi di sedano a pezzi (2-3 cm)
- 10 g di prezzemolo fresco (i gambi e le foglioline), lavato e asciugato
- 100 g di carota a pezzi (2-3 cm)
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 240 g di fagioli di soia secchi, ammollati per 8 ore (soia gialla)
- 100 g di pomodorini ciliegia a metà (o altro tipo di pomodorini)
- 1 cucchiaino di sale
- 1700 g di acqua
- 4 grani di pepe nero (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1502 kJ / 359 kcal
- Protein
- 23.6 g
- Sacharidy
- 18.7 g
- Tuk
- 21.6 g
- Vláknina
- 9.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zuppa di lenticchie rosse
50min
Zuppa di patate e carciofi
1h
Cottura dei ceci
11h
Bevanda di nocciole
8sa 20 dk
Bevanda di miglio
40min
Zuppa di ceci e cicoria
1h
Pane alla soia
3 Std. 10 Min
Purea di fagioli e spinaci
35 Min
Paté di lenticchie rosse al curry
4 Std. 10 Min
Goulash di soia con gnocchi (vegan)
1h 30min
Burger vegan deidratato
20h 10min
Passato di lenticchie rosse e tonno
40min