Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 cucchiaino di capperi sotto sale, lavati e sgocciolati
- 2 filetti di erba cipollina fresca, sminuzzati
- ¼ di finocchio affettato, con la barba
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 150 g di panna acida
- 30 g di rucola fresca, lavata
- 1 carota, pelata e affettata
- ¾ di finocchio affettato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2451 kJ / 586 kcal
- Protein
- 7.9 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 52.8 g
- Vláknina
- 7.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gazpacho
15 min
Gazpacho alle pesche e cipolla rossa di Tropea
1 Std. 10 Min
Burro all'erba cipollina
1 Std. 15 Min
Porri in crema delicata
35min
Gazpacho prosciutto e melone
2h 10 min
Gazpacho feta e cetrioli
1 Std. 10 Min
Gazpacho fragole e pomodoro
2h 10 min
Crumble di albicocche (senza glutine)
45 Min
Gazpacho di barbabietola con formaggio di capra e noci
15 min
Insalata di cavolo rosso, pere e coriandolo
20 min
Crema di lattuga e menta
35min
Blinis con salmone
1 Std.