
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 cucchiaino di capperi sotto sale lavati e sgocciolati
- 2 filetti di erba cipollina fresca sminuzzati
- ¼ di finocchio affettato, con la barba
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 150 g di panna acida
- 30 g di rucola fresca, lavata
- 1 carota pelata e affettata
- ¾ di finocchio affettato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 586 kcal / 2451 kJ
- Protein
- 7.9 g
- Tuk
- 52.8 g
- Sacharidy
- 16 g
- Vláknina
- 7.8 g
- Nasycený tuk
- 157.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Insalata tiepida di pere con condimento alla senape
20min
Gazpacho pomodori e ciliegie con crostini alle erbe
20min
Insalata di anguria e asparagi con vinaigrette
40min
Zuppa di cipolle alla francese in crosta di sfoglia
1h 30min
Give me more
10min
Insalata fichi, bacon e bacche di goji
20min
Gazpacho di peperone e aceto balsamico
30min
Insalata con uovo pochè
45min
Gambero rosso bardato con pancetta e hummus di ceci (di Sebastiano Rovida)
25min
Gazpacho di pomodoro e basilico
15min
Gazpacho
15min
Zuppa di cipolle al Parmigiano Reggiano
50min