Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 cucchiaino di capperi sotto sale, lavati e sgocciolati
- 2 filetti di erba cipollina fresca, sminuzzati
- ¼ di finocchio affettato, con la barba
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 150 g di panna acida
- 30 g di rucola fresca, lavata
- 1 carota, pelata e affettata
- ¾ di finocchio affettato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2451 kJ / 586 kcal
- Protein
- 7.9 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 52.8 g
- Vláknina
- 7.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Insalata di sedano rapa e mele
10 min
Galette Bretonne
1h 5min
Gazpacho di pomodoro e basilico
15min
Crema fredda di albicocche e caprino con prosciutto croccante
1h 20 min
Gazpacho pomodori e ciliegie con crostini alle erbe
20 min
Condimento balsamico ai mirtilli
10 min
Gazpacho alle fragole e mandorle
1h 20 min
Gazpacho prosciutto e melone
2 Std. 10 Min
Insalata di mele e formaggio
10 min
Hummus di castagne a l'orientale
3h
Gazpacho
15min
Caesar salad
45 min